Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

blogs_blog_3

  • entries
    4719
  • comments
    973
  • views
    311981

Contributors to this blog

Ellen Foley geeft startschot ‘5 op een rij 500’


de redactie

328 views

In september pakt Nostalgie uit met het allerbeste uit 50 jaar popmuziek. Van 12 tot en met 26 september komen de grootste classics van de voorbije 5 decennia aan bod in de ‘5 op een tijd 500’. Popicoon Ellen Foley kwam deze ochtend langs in de studio van Nostalgie en gaf het startschot van de lijst. De Amerikaanse zangeres heeft zelf haar stempel gedrukt op de seventies, met als grootste successen ‘We Belong To The Night’, ‘What’s A Matter Baby’ en natuurlijk ‘Paradise By The Dashboard Light’ met Meat Loaf.

 

De ‘5 op een rij 500’ is een lijst met een ongeziene mix van classics. Sinds eind augustus konden luisteraars stemmen op hun favorieten uit de sixties, seventies, eighties, nineties en nillies. O.a. Bart Peeters, Regi, Steven Van Herreweghe, Liliane Saint-Pierre, Maurice Engelen, Sarah Bettens, Stijn Meuris en Guy Swinnen hielpen de luisteraars bij het maken van die keuze.

 

Het resultaat van de stemming is vanaf vandaag te horen bij Nostalgie. Elk decennium heeft zijn nummer 500, nummer 499, enz.. Nostalgie zendt de lijst 15 dagen aan een stuk uit; op vrijdag 26 september beleeft de ‘5 OP EEN RIJ 500’ zijn hoogtepunt met maar liefst 5 nr 1’s, eentje per decennium.

 

Website: www.nostalgie.eu


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.