Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

België

  • entries
    1066
  • comments
    37
  • views
    103044

Contributors to this blog

Studio Brussel geeft startschot Music for life 2014


de redactie

476 views

Vanmorgen heeft Studio Brussel het startschot gegeven voor een nieuwe editie van zijn jaarlijkse solidariteitsactie Music for life. Ook dit jaar kan wie dat wil geld inzamelen voor een zelfgekozen goed doel. Tijdens de week voor Kerstmis, van 18 tot en met 24 december, maakt Studio Brussel er samen met de luisteraars opnieuw “De Warmste Week” van, vanuit Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom

 

Na de geslaagde editie van Music for life 2013 kiest Studio Brussel er voor om verder te bouwen op hetzelfde concept: luisteraars doen acties voor een zelfgekozen goed doel. Vorig jaar organiseerden de Vlamingen meer dan achttienhonderd acties voor meer dan zevenhonderd goede doelen. Presentator Sam De Bruyn bezocht een aantal vzw’s om te zien wat zij gedaan hebben met het geld dat ze kregen van de Music for life-acties van vorig jaar. Het verslag zie je in onderstaande filmpjes.

 

Een actie registreren voor Music for life 2014 kan vanaf vandaag via musicforlife.be. Ook dit jaar kiezen de Vlamingen zelf voor welk goed doel ze geld willen inzamelen. Dat goede doel moet een Vlaamse vzw zijn die zich inzet voor de levenskwaliteit van anderen en hun omgeving. De Koning Boudewijnstichting, de structurele partner van Music for life, zal er net als vorig jaar voor zorgen dat al het ingezamelde geld bij de juiste vzw terechtkomt.

 

De Warmste Week
Het orgelpunt van Music for life 2014 is “De Warmste Week”, van 18 tot en met 24 december op Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.

 

Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen: “De week voor Kerstmis is normaal gezien een van de koudste van het jaar, maar net als vorig jaar brengen we dan al onze luisteraars samen rond de vele goede doelen die in Vlaanderen actief zijn. Zo maken we er met z’n allen de warmste week van het jaar van.”

 

Meer details over de concrete invulling van Music for life 2014 maakt de radiozender bekend op maandag 1 december.

 


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.