Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

blogs_blog_3

  • entries
    4719
  • comments
    973
  • views
    311980

Contributors to this blog

Coen en Sander starten zoektocht naar Schaamnaam 2014


de redactie

438 views

Je zal maar Joska Bouter of Hendy Keppy heten. Hoe kunnen ouders hun kind Cock Blokker, Fokje Modder of Louwe Pruim noemen? En kun je je voorstellen dat I.C. Notting oogarts is geworden? Till Bal ging er vorig jaar met de twijfelachtige Schaamnaam-titel vandoor. BNN-dj’s Coen en Sander zoeken dit jaar met meer energie dan ooit naar dé Schaamnaam van Nederland. Na zes succesvolle edities lijkt de bron niet onuitputtelijk, dus alle hulp is welkom bij deze zoektocht!

 

Via coenensandershow.bnn.nl kunnen luisteraars hun nominaties voor De Schaamnaam van 2014 inzenden. De genomineerde Schaamnamen staan vanaf 22 september op de site en op maandag 29 september wordt de twijfelachtige winnaar vanaf 16:00 uur bekend gemaakt in De Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

 

De twee 3FM dj’s kijken al maanden uit naar de zevende editie van de Schaamnaam-zoektocht. Maar realistisch als de twee zijn, zou het wel eens de laatste editie van hun favoriete zoektocht kunnen worden. Coen: “Het kan toch niet oneindig blijven duren? Ooit moeten deze vreemde namen op zijn.” Sander: “Wij dagen heel Nederland uit! Heb of ken jij een Schaamnaam? Laat het ons weten! Laat de Schaamnaam niet vergaan!” Welke Schaamnamen zijn er nog over? En overtreffen ze hun voorgangers Stanley Messie en Wil-Jannie Mostert-Uit de fles? Voorwaarde voor deelname is dat de naam natuurlijk wel echt moet zijn.

 

De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16:00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Meer informatie is te vinden op coenensandershow.bnn.nl.


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.