Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614311

Auteurs van dit blog

Het B-to-B seizoen van Omroep West is weer begonnen


de redactie

631 weergaven

De vakantietijd is weer ten einde en ondernemers gaan weer in volle vaart aan de bak. Hét moment om ook bij Omroep West weer van start te gaan met nieuwe uitzendingen van programma’s die zich richten op het business segment van de kijkers en luisteraars, in de breedste zin van het woord. Vanaf zondag 7 september start op TV West een nieuw seizoen van de populaire talkshow van Frits Huffnagel: WestBusiness Presenteert FRITS! Ook het Radio West B-to-B programma WestBusiness Radio is weer iedere maandag te beluisteren op Radio West vanaf 19:00 uur.

 

WestBusiness Radio
Iedere maandag ontvangt presentator Rudo Slappendel een ondernemer in de studio van 89.3 Radio West om deze zowel zakelijk als privé betere te leren kennen. Wat drijft deze ondernemer in zijn zakelijke leven, maar ook; hoe verdeelt hij/zij de tijd tussen werk en privé. En wat doet diegene dan om even los te komen van alle zakelijke beslommeringen? Maandag 8 september ontvangt Rudo ondernemer Martijn van Pelt, van Interpulse Automatisering BV uit Leiden. WestBusiness Radio is elke maandag te beluisteren op 89.3 Radio West van 19:00 tot 21:00 uur op Radio West.

 

WestBusiness Presenteert: FRITS!
In de eerste twee uitzendingen van dit seizoen warmt Frits Huffnagel de kijker alvast op, door terug te kijken op de hoogtepunten uit eerder uitgezonden afleveringen. Hierin zien we onder meer de gesprekken met minister-president Mark Rutte en politiek verslaggever Ferry Mingelen. Praat Jörgen Raymann over humor en zien we muzikanten en zangers Jan Smit en Tim Akkerman. Ook kijkt Frits nog even terug op de spectaculaire studio waar tijdens het WK Hockey in Den Haag de uitzending werd opgenomen, met als gast CDA-leider Sybrand Van Haersma Buma en ondernemer pur sang Aad Ouborg. WestBusiness presenteert FRITS! is elke zondag om 13:00 uur te zien op TV West en duurt 45 minuten (herhaling op het hele uur tot 24:00 uur).

 

Website: omroepwest.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.