Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617480

Auteurs van dit blog

Q-music dj Mattie komt als beste vader uit de strijd


de redactie

352 weergaven

Na een week lang fulltime ouders te zijn geweest van Chiara en Aurora, is vanochtend bekend gemaakt door de kinderen wie de beste vader is. In een uitgebreid juryrapport werden Mattie & Wietze beoordeeld op diverse onderdelen, van het samen spelen, koken en luisteren tot de kledingstijl van de vaders. Mattie ging dankzij het eindcijfer van een 9,5 er met de winst vandoor, maar ook Wietze mag tevreden op de week terugkijken met een welverdiende 9.

 

Voor de dj’s was het een intensieve week vol nieuwe ervaringen. Zo leerde Wietze dat een uur lang in de keuken staan voor een spinazie-courgettetaart soms helemaal voor niks kan zijn. Maar dat frietjes halen wel een knuffel kan opleveren. Mattie & Wietze ondervonden ook hoe het is om hun eerste ‘echtelijke’ ruzie te hebben, op de eerste dag ontstond er onenigheid over het uitruimen van de vaatwasser. Een schema met een duidelijke taakverdeling loste de rest van de week een hoop op voor de onervaren vaders.

 

Uit het juryrapport, beoordeeld door Chiara (9) en Aurora (3), werd een hoop duidelijk voor Mattie & Wietze. Zo kreeg Mattie te horen dat hij minder vaak grijze truien moet dragen, maar dat zijn goocheltrucs en alle extra koekjes en frisdrankjes erg werden gewaardeerd. Wietze daarentegen maakt veel leuke grapjes, maar moppert wat sneller en moet veel minder op zijn telefoon kijken, aldus de kinderen.

 

Al met al was het een bijzondere week waarin de dj’s zichzelf, maar ook elkaar opnieuw beter hebben leren kennen. Wietze is na de week nog enthousiaster geworden om ooit zelf vader te worden. Mattie is door alle verantwoordelijkheid waar hij deze week mee in aanraking kwam er juist meer over gaan twijfelen. Vanochtend zijn de ouders weer teruggekeerd en vanaf vandaag gaat voor Chiara en Aurora hun normale leven weer van start.

 

Vanaf morgen zijn Mattie & Wietze weer te horen vanuit de studio in Q-music, iedere ochtend tussen 06:00 en 09:00 uur.

 

Website: q-music.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.