Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614330

Auteurs van dit blog

Strijd om beste vader is gestart voor Mattie & Wietze


de redactie

316 weergaven

Vanochtend is de strijd tussen Q-music dj’s Mattie & Wietze officieel losgebarsten, wie van de twee is de beste vader? Vanaf vandaag zijn ze een week lang de ouders van Chiara (9) en Aurora (4). Mattie & Wietze zijn ingetrokken bij het gezin in het Utrechtse Montfoort. Na vanochtend te zijn opgestart met de laatste hulp van de ouders, zijn ze sinds 08:00 uur op elkaar aangewezen en hebben ze de ouders op vakantie gestuurd.

 

Vanuit het huis in Montfoort maken Mattie & Wietze dagelijks hun ochtendprogramma tussen 06:00 en 09:00 uur. Naast het programma komt daar deze week ook de verantwoordelijkheid voor de jonge zusjes Chiara en Aurora bij kijken. Van het aankleden in de ochtend, het op tijd naar bed gaan, het gezond proberen te eten en het samen doen van de boodschappen. Een hele uitdaging voor de twee onervaren ouders, zo bleek vanochtend al toen Wietze voor het eerst Chiara naar school bracht met Aurora achterop de fiets. Wie de beste vader is, zal tijdens de week ‘Oppassen!’ worden bepaald door Chiara, Aurora en de Q-luisteraars.

 

Luisteraars van Q-music konden de afgelopen tijd hun voorkeur aangeven onder de Oppas-inzendingen van gezinnen uit heel Nederland. Sinds bekend werd dat het Montfoortse gezin was geselecteerd, hebben de dj’s alles in het werk gesteld voor een goede voorbereiding. Zo spraken ze met pedagoog Carine Kielstra om alvast hun eerste prangende vragen te stellen, over ochtendrituelen en het leegeten van je bord. ‘Vooraf duidelijke regels en afspraken maken, vooral rondom etenstijd, voorkomt een hoop gedoe’, aldus de pedagoog. Mattie & Wietze gingen ook langs bij het Rode Kruis in Amsterdam, voor een speciale EHBO kinder-cursus.

 

Volg Mattie & Wietze in hun avontuur als onervaren ouders iedere ochtend van 18 t/m 25 maart live tussen 06:00 en 09:00 uur en luister ook de rest van de dag Q-music om geen moment te missen. Bekijk vanaf vandaag ook de dagelijkse videodagboeken op de website van Q-music.

 

Website: Q-music.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.