Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4906
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    616956

Auteurs van dit blog

Mattie & Wietze vieren 3-jarig bestaan van snelst groeiende ochtendshow


de redactie

324 weergaven

Vandaag is het precies drie jaar geleden dat Mattie & Wietze startten met hun ochtendshow bij Q-music. Sinds de start van het duo zijn ze de snelst groeiende ochtendshow van Nederland. Steeds meer luisteraars beginnen hun dag met het energieke programma van de twee jonge dj’s.

 

De ingeslagen weg met de ochtendshow van Q-music werpt zijn vruchten af. Uit het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) uitgevoerd door GfK, blijkt dat het marktaandeel binnen de leeftijdscategorie 20-49 sinds de start van het programma met 43% is toegenomen. Met wekelijks ruim 1,2 miljoen luisteraars vormt de ochtendshow van Mattie & Wietze samen met de ochtendshows van NPO 3FM en Radio 538 de top drie in het Nederlandse radiolandschap.

 

Een uitdagende positie, waarbij Q-music als zender vasthoudt aan de huidige programmering, terwijl diverse radiozenders verschuivingen in hun programmering hebben aangekondigd.

 

Het succes van het radio-duo is mede te verklaren doordat ze keer op keer weten te verrassen met ludieke en vernieuwende acties. Zo deelden ze onlangs als onervaren ouders een week lang het vaderschap in hun ‘Oppasweek’. Ondanks dat Mattie & Wietze al drie jaar samenwerken, blijven ze nieuwsgierig naar elkaars leven buiten de radio. “Hoe zou mijn collega zijn rol als vader invullen? Vanuit die vragen zijn weken als  ‘Van Ruilen Komt Huilen’ en de ‘Oppasweek’ ontstaan. “We hebben het idee dat we nog lang niet alles van elkaar weten. Er is dus nog genoeg te onderzoeken!”, aldus de dj’s.

 

Website: q-music.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.