Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618175

Auteurs van dit blog

Parkroad Café: nieuw live-muziekprogramma op Radio West


de redactie

425 weergaven

Vanaf vrijdag 10 april is het nieuwe programma Parkroad Café te horen op Radio West. Dit muziekprogramma, gemaakt door Erik Kuijlaars en Fred Zuiderwijk wordt iedere week een feest om naar de luisteren, voor de liefhebbers van muziek. Parkroad Café wordt iedere maandag opgenomen in de Boerderij in Zoetermeer, waar publiek natuurlijk welkom is.

 

Parkroad Café is het nieuwe muziekprogramma dat vanaf 10 april iedere vrijdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur te beluisteren is op Radio West. Naast heel veel lekkere muziek van artiesten die vooral bekend zijn bij mensen boven de 40, zijn er natuurlijk ook interviews te horen met de bands. Fred Zuiderwijk neemt samen met Erik Kuijlaars de presentatie voor zijn rekening. Erik produceert het programma en hij is geen onbekende in de muziekscene. In zijn studio in Voorburg heeft hij ongeveer alle muziekgrootheden der aarde al mogen ontvangen. Juist door dit grote netwerk zullen de optredens in de Boerderij, en dus in het radioprogramma, altijd weer verrassend zijn. Vóór de eerste uitzending zijn er al een aantal proefuitzendingen gemaakt waar onder meer Jan Akkerman, Evert Nieuwstede (Urban Heroes), Robert-Jan Stips (Golden Earring en Nits) en Joop Roelofs (Q65) aan meewerkten.

 

Natuurlijk is publiek welkom bij de opnamen. Deze zijn iedere maandagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Boerderij in Zoetermeer (Amerikaweg 145). De toegang is gratis, dus kom op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

 

Parkroad Café is vanaf 10 april iedere vrijdag van 20:00 uur tot 22:00 uur te beluisteren op Radio West. Ook via de gratis Omroep West app voor mobiel en tablet is het programma te beluisteren en via de website.

 

Website: omroepwest.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.