Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618151

Auteurs van dit blog

Dinsdag Marco Borsato-dag op 100% NL


de redactie

290 weergaven

Dinsdag 7 april is het precies vijfentwintig jaar geleden dat Marco Borsato zijn carrière als zanger begon. Het was namelijk op 7 april 1990 dat hij de Soundmixshow van Henny Huisman won, met de vertolking van het nummer ‘At This Moment’ van Billy Vera. Om die reden heeft 100% NL aanstaande dinsdag uitgeroepen tot Marco Borsato-dag.

 

Tijdens deze bijzondere dag, om het succes van Marco te vieren, draait 100% NL extra vaak de hits van de zanger en zijn er gedurende de dag leuke facts over hem te horen.

 

Het was aanvankelijk geen droom van Marco Borsato om beroemd te worden; per ongeluk had hij ontdekt dat hij zingen erg leuk vond om te doen, hij was immers op dat moment kok.

 

Maar het was geen toeval dat Marco de Soundmixshow won. Duizenden en duizenden mensen belden naar het speciaal geopende nummer en het Nederlandse telefoonnetwerk had de grootste moeite om alle telefoontjes te verwerken. Maar na een zinderende finale was het overduidelijk: Marco Borsato won met een enorme meerderheid aan stemmen de finale als Billy Vera. Mocht je het niet helemaal meer weten of er toen nog niet geweest zijn: Zo zag dat er uit…

 

 

Music Director Ronald Sebök: ”Dinsdag is het precies 25 jaar geleden dat Marco met het winnen van de Soundmixshow het eerste hoofdstuk van zijn ‘jongensboek’ schreef. Prachtige jaren vol uitschieters. Dat Marco 25 jaar na dato nog steeds ongekend populair is, bewijst hij door in een mum van tijd tien keer de Ziggo Dome uit te verkopen voor zijn ‘Symphonica in Rosso’-reeks. En daar zijn wij als 100% NL maar wat trots op, want waar anders hoor je al die hits van Marco!”

 

Website: www.100p.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.