Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,776
  • comments
    692
  • views
    103,436

Contributors to this blog

Pinkpop live te volgen bij de NPO


de redactie

336 views

NPO.jpg.6efe3eb69afa7192116d7476c61ba7e3.jpgNPO 3FM zendt drie dagen uit vanaf Pinkop. Dagelijks van 16:00 tot 24:00 uur live vanaf het festival en op maandag gaat NPO 3FM door tot 02:00 uur. Dan is er van 00:00 tot 02:00 uur de Pinkpop after party, waarbij bezoekers onderweg van het festival naar huis hun favoriete livetracks kunnen aanvragen. Onder anderen 3FM-dj’s Frank van der Lende, Annemieke Schollaardt en Sander Hoogendoorn brengen de luisteraars interviews met artiesten, intieme On Stage tipi-sessies en heel veel livemuziek van artiesten als Kings of Leon, Imagine Dragons en Kensington, direct vanaf de podia. Zo krijgen luisteraars een exclusief kijkje voor én achter de schermen, zijn er challenges met festivalbezoekers en verzamelen we dagelijks alle Pinkpop-hoogtepunten. NPO 3FM is online te vinden op npo3fm.nl, Instagram, Snapchat, Facebook en YouTube.


NPO 3
Op zondag 4 juni vanaf 23:00 uur en maandag 5 juni vanaf 19:30 uur is er speciaal voor de thuisblijvers een live-registratie van Pinkpop gemaakt door NTR, BNN-VARA en de VPRO. De presentatie wordt verzorgd door Eric Corton, Eva Cleven, Giel Beelen en Michiel Veenstra.


NPO 101
Op het themakanaal NPO 101 wordt uitgebreid aandacht besteed aan Pinkpop. NPO 101 zendt elke dag, in samenwerking met NPO 3FM, live uit tussen 16:00 en 24:00 uur vanaf het festival. Live-registraties, de sfeer op het veld en de mooiste interviews komen voorbij.


NPO Cultura
Tot en met vrijdag 2 juni is elke avond om 19:30 uur een uur Pinkpop-voorpret waarin de vier presentatoren van de live uitzending op NPO3 (Eric Corton, Eva Cleven, Michiel Veenstra en Giel Beelen) hun Pinkpop-hoogtepunten uit de rijke historie van het festival laten zien. Ook blikken ze vooruit naar editie 2017. Op welke artiesten verheugen ze zich?


Tijdens het festival zelf is Pinkpop elke dag live te volgen op NPO Cultura. Op zaterdag 3 juni vanaf 16:00 uur, zondag 4 en maandag 5 juni live vanaf 13:00 uur


In de week na Pinkpop, dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni, is er elke avond om 19:30 uur de Pinkpop napret te zien. Elke avond wordt er één van de beste concerten van Pinkpop 2017 uitgezonden.


VPRO 3voor12
Verslaggevers van VPRO’s muziekplatform 3voor12 verzamelen drie dagen lang verhalen van artiesten en bezoekers. Zij schrijven over optredens en leggen de ongekende en geroemde Pinkpopsfeer op geheel eigen wijze vast in beeld, tekst en geluid. Fans van Pinkpop volgen de laatste nieuwtjes via de Facebook, Instagram en Twitter accounts van 3voor12. Recensies zijn vlak na een optreden online te vinden en de livestream is te volgen via vpro.nl/3voor12.


 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.