Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617570

Auteurs van dit blog

Roelof Hemmen krijgt interviewprogramma op BNR Nieuwsradio


de redactie

359 weergaven

Roelof Hemmen wordt de nieuwe presentator van het interviewprogramma tussen 09:30 en 12:00 uur op BNR Nieuwsradio. Het programma krijgt als titel ‘Roelof Hemmen’. Hemmen volgt hiermee Paul van Liempt op, die naar RTL vertrekt.

 

Vanaf maandag 3 augustus is Roelof Hemmen dagelijks om half 10 ‘s ochtends te horen met een lang interview met een beslisser uit de wereld van de politiek, wetenschap, sport, cultuur of media en veel andere actuele items. Roelof Hemmen: “Ik vind het geweldig dat ik deze kans krijg. Het is ook een grote eer om Paul van Liempt op te volgen. Het programma biedt de mogelijkheid voor langere interviews en daarnaast volgen we het nieuws op de voet. De ideale combinatie voor mij. BNR Nieuwsradio en zeker dit programma passen mij als een goede jas.”

 

Annette van Soest wordt de nieuwe vaste presentator van B.L.T. Dit lunchprogramma tussen 12:00 en 13:30 uur nam zij op vrijdag al voor haar rekening. Annette van Soest is vanaf 3 augustus dagelijks te beluisteren met B.L.T.

 

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich van BNR Nieuwsradio: “Ik ben ongelooflijk blij dat Roelof onze nieuwe anchor in de late ochtend wil worden. Paul van Liempt heeft gedurende vele jaren een steengoed programma neergezet. BNR Nieuwsradio is hem zeer veel dank verschuldigd. Ik wens Paul dan ook veel succes bij de collega’s van RTL. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijke tijdvak tussen half 10 en 12 uur met de nieuwe impuls van Roelof Hemmen weer jaren mee kan.”

 

Website: www.bnr.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.