Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617421

Auteurs van dit blog

De zomer van Radio 2


de redactie

306 weergaven

Tijdens de zomermaanden vertoeft de Radio 2 veel aan de Belgische kust, met als blikvanger Radio 2 Zomerhit op 22 augustus in Blankenberge. Al voor de 41e keer reikt Radio 2 awards uit in verschillende categorieën om de beste Vlaamse muziek van het afgelopen jaar te bekronen. Op 20 juli start de stemming. Op die dag maakt Radio 2 de genomineerden van de zes categorieën bekend.

 

Daarnaast steunt Radio 2 ook andere muzikale initiatieven, zoals de Viva Vlaanderen Zomerhappening van Upstars. Tussen 7 juli en 18 augustus houdt de caravaan twaalf keer halt langs de Vlaamse kust voor een live evenement met optredens van De Romeo’s, Lindsey en Christoff en vele anderen.

 

Ook Plage Préférée is terug, vanaf maandag 29 juni elke weekdag van 09:00 tot 12:00 uur. Kim Debrie presenteert een programma vol zomerse muziek, tips, verhalen van luisteraars… En met een vaste wetenschapsrubriek voor Lieven Scheire en een Frankrijkrubriek voor Bart Van Loo.

 

Op 11 juli ten slotte worden de Radio 2-luisteraars een hele dag verwend met de Vlaamse 100, de honderd beste Vlaamse platen volgens de luisteraars.

 

De volledige lijst met steden waar de Viva Vlaanderen Zomerhappening en Plage Préférée halt houden, vind je op radio2.be


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.