Spring naar bijdragen

Waylon trapt Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden af


de redactie

858 weergaven

Vandaag om 12:00 uur start de dertiende editie van Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden. Zanger Waylon opent de lijst der lijsten officieel vanaf het legendarische Veronicaschip. Vanaf 10.15 uur vertolkt hij op geheel eigen wijze klassiekers uit de lijst als Run To You van Bryan Adams en I Want To Know What Love Is van Foreigner. De Nederlandse artiest komt dit jaar zelf op plaats 810 binnen met zijn grootste hit Wicked Way. De Top 1000 Allertijden, met de beste hits óóit gemaakt, is tot en met 11 december te horen op Radio Veronica. Vanaf 12 december start de Top 1000 Allertijden Bingo op het radiostation.

 

Luisteraars hebben de afgelopen weken massaal gestemd op hun meest favoriete hits allertijden via radioveronica.nl. Ook dit jaar zijn de tijdloze klassiekers nog steeds razend populair. Zo staat Bohemian Rhapsody, een van de grootste hits van Queen, voor de vierde keer op #1. Daarnaast domineren ook November Rain van Gun’s N’ Roses en Clocks van Coldplay de top van de lijst der lijsten.

 

Top 1000 Allertijden Bingo
Van 12 tot en met 24 december start de Top 1000 Allertijden Bingo. Ieder uur, tussen 09:00 uur en 16:00 uur, trekken de Radio Veronica-dj’s een bingo-getal dat staat voor een van de Top 1000 Allertijden-hits. Na het horen van de hit wint de eerste beller een fantastische prijs variërend van een smartphone tot aan een stedentrip.

 

De Top 1000 Allertijden is vanaf vrijdag 4 december 12:00 uur tot en met vrijdag 11 december 18:00 uur te horen op Radio Veronica.

 

Website: radioveronica.nl

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.