Jump to content

Waylon trapt Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden af

Sign in to follow this  
de redactie

310 views

Vandaag om 12:00 uur start de dertiende editie van Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden. Zanger Waylon opent de lijst der lijsten officieel vanaf het legendarische Veronicaschip. Vanaf 10.15 uur vertolkt hij op geheel eigen wijze klassiekers uit de lijst als Run To You van Bryan Adams en I Want To Know What Love Is van Foreigner. De Nederlandse artiest komt dit jaar zelf op plaats 810 binnen met zijn grootste hit Wicked Way. De Top 1000 Allertijden, met de beste hits óóit gemaakt, is tot en met 11 december te horen op Radio Veronica. Vanaf 12 december start de Top 1000 Allertijden Bingo op het radiostation.

 

Luisteraars hebben de afgelopen weken massaal gestemd op hun meest favoriete hits allertijden via radioveronica.nl. Ook dit jaar zijn de tijdloze klassiekers nog steeds razend populair. Zo staat Bohemian Rhapsody, een van de grootste hits van Queen, voor de vierde keer op #1. Daarnaast domineren ook November Rain van Gun’s N’ Roses en Clocks van Coldplay de top van de lijst der lijsten.

 

Top 1000 Allertijden Bingo
Van 12 tot en met 24 december start de Top 1000 Allertijden Bingo. Ieder uur, tussen 09:00 uur en 16:00 uur, trekken de Radio Veronica-dj’s een bingo-getal dat staat voor een van de Top 1000 Allertijden-hits. Na het horen van de hit wint de eerste beller een fantastische prijs variërend van een smartphone tot aan een stedentrip.

 

De Top 1000 Allertijden is vanaf vrijdag 4 december 12:00 uur tot en met vrijdag 11 december 18:00 uur te horen op Radio Veronica.

 

Website: radioveronica.nl

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.