Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4914
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619318

Auteurs van dit blog

New Business Radio 2 december live vanuit Top 2000 Café


de redactie

314 weergaven

Arjan Snijders met speciale uitzending ‘Let’s Talk Radio’
New Business Radio maakt woensdagmiddag 2 december in samenwerking met Ericsson Broadcast & Media Services, onder de titel ‘Let’s Talk Radio’, een speciale uitzending live vanuit het Top 2000 Café.

 

Eenmalig is het reguliere programma ‘Let’s Talk Business’ voor deze gelegenheid omgedoopt tot ‘Let’s Talk Radio’. Het programma staat geheel in het teken van de ontwikkelingen in radioland en wordt gepresenteerd door DJ en mediajournalist Arjan Snijders. Studiogasten zijn onder meer Leonard Ariens van Ericsson, Jurre Bosman van NPO Radio 2 en Alexander Josiassen van Radio 538.

 

Arjan Snijders: “Wat is er nou leuker dan te praten over dat pracht medium radio in een ruimte wat het onverminderde succes van radio benadrukt? In de laatste week van het jaar staan er weer rijen dik mensen te wachten om hier in Beeld en Geluid een glimp van de Top 2000 te kunnen meepakken, wat toch uniek is. Dat en andere radio successen schijnen we graag even bij woensdag.”

 

De uitzending ‘Let’s Talk Radio’ komt woensdagmiddag 2 december van 17:00 tot 18:00 uur vanuit het Top 2000 Café in Beeld en Geluid en is live te beluisteren op New Business Radio.

 

New Business Radio is dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.

 

Website: newbusinessradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.