Jump to content

Belgium

  • entries
    947
  • comments
    33
  • views
    58,890

Contributors to this blog

Sex & Drugs & Rock & Roll op het Nostalgie Beach Festival


de redactie

306 views

Op zondag 9 augustus staan 12 internationale topartiesten uit de 70s, 80s en 90s op het podium tijdens de tweede editie van het Nostalgie Beach Festival.

 

De Britse rockers van The Blockheads maken de affiche compleet en zullen de main stage openen. Al van bij hun oprichting in 1977 door Ian Dury staat de band bekend om hun energieke liveoptredens. Samen met gitarist Chaz Jankel schreef Dury classics als ‘Seks & Drugs & Rock & Roll’ en ‘Hit Me With Your Rhythm Stick’. Na de dood van Dury in 2000 neemt Derek Hussey de zang op zich. Hun funky rockgeluid en gevatte teksten zijn hierdoor opnieuw springlevend.

 

Met deze laatste naam is de affiche compleet. Ambassadeur en presentator Walter Grootaers verwelkomt op zijn main stage ook Cock Robin, de hitmachine Billy Ocean, de Duitse rockband Nena en de new wave topper The Human League.

 

Op het marquee podium bijt Limahl van 80’s hitsensatie Kajagoogoo de spits af. De zomerse vibes volgen elkaar daarna in recordtempo op dankzij Londonbeat, The Gibson Brothers, Snap! en Dr Alban. Jason Donovan en Hot Chocolate maken het geheel compleet.

 

Met bijna 15.000 uitzinnige muziekliefhebbers was het eerste Nostalgie Beach Festival een daverend succes. Een tweede editie kon dan ook niet uitblijven. Tickets in voorverkoop kosten 48 euro en zijn online verkrijgbaar via www.ticketmaster.be of telefonisch op 070/22.21.07. Voor meer info: www.nostalgiebeachfestival.be


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...