Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1126
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    191780

Auteurs van dit blog

Sex & Drugs & Rock & Roll op het Nostalgie Beach Festival


de redactie

460 weergaven

Op zondag 9 augustus staan 12 internationale topartiesten uit de 70s, 80s en 90s op het podium tijdens de tweede editie van het Nostalgie Beach Festival.

 

De Britse rockers van The Blockheads maken de affiche compleet en zullen de main stage openen. Al van bij hun oprichting in 1977 door Ian Dury staat de band bekend om hun energieke liveoptredens. Samen met gitarist Chaz Jankel schreef Dury classics als ‘Seks & Drugs & Rock & Roll’ en ‘Hit Me With Your Rhythm Stick’. Na de dood van Dury in 2000 neemt Derek Hussey de zang op zich. Hun funky rockgeluid en gevatte teksten zijn hierdoor opnieuw springlevend.

 

Met deze laatste naam is de affiche compleet. Ambassadeur en presentator Walter Grootaers verwelkomt op zijn main stage ook Cock Robin, de hitmachine Billy Ocean, de Duitse rockband Nena en de new wave topper The Human League.

 

Op het marquee podium bijt Limahl van 80’s hitsensatie Kajagoogoo de spits af. De zomerse vibes volgen elkaar daarna in recordtempo op dankzij Londonbeat, The Gibson Brothers, Snap! en Dr Alban. Jason Donovan en Hot Chocolate maken het geheel compleet.

 

Met bijna 15.000 uitzinnige muziekliefhebbers was het eerste Nostalgie Beach Festival een daverend succes. Een tweede editie kon dan ook niet uitblijven. Tickets in voorverkoop kosten 48 euro en zijn online verkrijgbaar via www.ticketmaster.be of telefonisch op 070/22.21.07. Voor meer info: www.nostalgiebeachfestival.be


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.