Jump to content

Belgium

  • entries
    947
  • comments
    33
  • views
    58,891

Contributors to this blog

Radio 1 bundelt ideeën BEL10 in digitaal boek


de redactie

284 views

Tijdens BEL10 hebben de Radio 1 luisteraars twee weken lang beleidsvoorstellen uitgewerkt. Die ideeën heeft Radio 1 nu gebundeld in een boek dat vanaf vandaag gratis downloadbaar is op radio1.be, bel10.be, deredactie.be en vrt.be. Het wordt verspreid in digitale vorm voor de smartphone, tablet-pc en computer. Met het boek wil de radiozender het maatschappelijk debat van BEL10 aanwakkeren.

 

Naslagwerk
Ruth Joos stelde het boek vanmorgen voor op Radio 1. “Het boek is een samenvatting in woord en beeld van tien dagen BEL10 en is een mooie staalkaart van waar Vlaanderen anno 2015 mee bezig is”, aldus Joos. Het boek is ingedeeld volgens de tien thema’s die aan bod kwamen tijdens BEL10. Zo komen in het boek onder meer mobiliteit, democratie, werk en onderwijs aan bod.

 

BEL10 stopt niet
BEL10 is nog niet afgelopen. Enkele Groepen van 10 werden al uitgenodigd om verder over hun voorstellen te praten op de kabinetten van de ministers Peeters, Crevits, Schauvliege en Turtelboom. En Radio 1 zelf volgt op de voet op wat er gerealiseerd wordt van de voorstellen van de luisteraars.


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...