Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1118
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    185112

Auteurs van dit blog

Hajo Beeckman vanaf september VRT-verkeersanker


de redactie

526 weergaven

Hajo Beeckman zal vanaf september aan de slag gaan als verkeersanker op de VRT. Hij zal te horen zijn op verschillende radionetten van de openbare omroep, samen met de huidige vaste verkeerstemmen Inge Pierloz en Myriam Famelaer.

 

Els Van de Sijpe, radiomanager VRT: “De VRT zet in op verkeerveiligheid, uitleg en inzicht in verkeer en mobiliteit. Daarbij kunnen we voortaan ook rekenen op Hajo, die vanuit zijn ervaring bij het Vlaams Verkeerscentrum een enorme expertise heeft opgebouwd.”

 

De VRT werkt voor de garing en verspreiding van verkeersinformatie al jaren samen met partner Touring Mobilis. In 2011 bundelden de beide partners hun krachten om verkeersinformatie nog efficiënter en sneller te verwerken en te verspreiden naar de luisteraar. Operatoren, redacteurs en verkeersstemmen werken samen in een geïntegreerde verkeersredactie, waarvan Beeckman vanaf september dus ook deel uitmaakt.

 

Als verkeersanker van de VRT zal Beeckman ook ingezet worden als verkeersexpert in het nieuwsaanbod van de openbare omroep.

 

Hajo Beeckman: “De mobiliteit in Vlaanderen staat voor enorme uitdagingen op het vlak van veiligheid, leefbaarheid en doorstroming. Nieuwe ontwikkelingen op het vlak van technologie zullen de manier waarop we ons verplaatsen, veranderen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om alle luisteraars – automobilisten, fietsers, gebruikers van het openbaar vervoer… – samen met de collega’s van de verkeersredactie vlot en vooral veilig over onze wegen te loodsen.”

 

Radio belangrijkste verkeersinfokanaal
Uit onderzoek van de studiedienst van de VRT blijkt dat radio voor de Vlamingen veruit het belangrijkste medium blijft om verkeersinformatie te verkrijgen. Maar liefst 77,5% van de Vlamingen consumeert verkeersinfo via de radio.

 

Website: www.vrt.be


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.