Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618010

Auteurs van dit blog

Leidens Ontzet uitgebreid te volgen bij Omroep West


de redactie

319 weergaven

Aankomend weekend staat Leiden weer op z’n kop tijdens het Leidens Ontzet. Omroep West doet natuurlijk uitgebreid verslag van dit feest via TV West, Radio West, Omroepwest.nl en de app. Er is aandacht voor de taptoe, de reveille, het uitdelen van haring en wittebrood, de Grote Optocht, koraalzang, de kermis, het vuurwerk en natuurlijk de gezelligheid in de binnenstad. Op Omroepwest.nl en de app kun je zaterdagmorgen vanaf 06:00 uur al het live-blog volgen, met al het nieuws rondom Leidens Ontzet. Radio West zendt vanaf 07:00 uur live uit, vanuit de binnenstad van Leiden. Op zondag 4 oktober zie je op TV West vanaf 17:00 uur de TV-special ’ I ♥3-10’. Omroep West en de lokale omroep van Leiden en omstreken Unity FM werken dit jaar samen.

 

Met het Leidens Ontzet vieren de Leidenaren op 2 en 3 oktober de overwinning van de Watergeuzen op de Spanjaarden in 1574. Het is een van de grootste volksfeesten van Nederland.

 

Live-blog: Leidens Ontzet
Op zaterdag 3 oktober is vanaf 06:00 uur ’s morgens online alles te volgen via het live-blog. Niet alleen via omroepwest.nl, maar ook via de gratis Omroep West app voor telefoon en tablet.

 

Radio West
Vanaf de Garenmarkt in Leiden brengen Unity FM en Radio West van 07:00 uur tot 10:0 uur een gezamenlijk radioprogramma waarin natuurlijk verslag wordt gedaan van de reveille, het uitdelen van haring en wittebrood en meer. Na 10:00 uur zijn de reguliere programma’s weer op Radio West te horen, maar daarin wordt regelmatig live overgeschakeld naar de verslaggevers in Leiden.

 

I ♥3-10
In het uitgebreide televisie sfeerverslag  I ♥3-10 ( ILove3Oktober) kan op zondag  4 oktober worden teruggekeken op het Leidens Ontzet. Leidse presentatoren zijn overal bij! Het verslag is vanaf 17:00 uur op TV West te zien en wordt daarna herhaald.

 

Uitzendtijden

  • Live-blog op 3 oktober vanaf 06:00 uur op Omroepwest.nl en de gratis Omroep West app.
  • Radio West: 3 oktober vanaf 07:00 uur tot 10:00 uur i.s.m. Unity FM en daarna live verslag in de reguliere programma’s.
  • Het uitgebreide sfeerverslag I ♥3-10 is op zaterdag 4 oktober vanaf 17:00 uur  te zien en wordt daarna herhaald om 19:00 uur, 21:00 uur en op maandagmiddag 5 oktober.

 

TV West is in het noordelijk deel van Zuid-Holland onder meer te volgen via Ziggo kanaal 30 en is ook in de rest van Nederland bij digitale kijkers te zien. De radio- en televisieuitzendingen zijn ook rechtstreeks te zien en horen via de website van de regionale omroep Omroepwest.nl en de gratis Omroep West app.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.