Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1128
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    192545

Auteurs van dit blog

Qmusic-dj’s verkopen Rode Neuzen in Vlaams Parlement voor het goede doel


de redactie

327 weergaven

Of Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe Rode Neuzen mochten verkopen in het Vlaams Parlement ten voordele van de Rode Neuzen Actie. Die vraag stelden de twee radiopresentatoren in hun ochtendshow op Qmusic aan Jan Peumans (NV-A). Hij antwoordde volmondig “Ja”, en dus trokken ze vanmiddag naar Brussel om Rode Neuzen te verkopen aan de ingang van de Leuvenseweg, het Peristilium en aan de tunnel in het parlementsgebouw. De 124 volksvertegenwoordigers en honderden bezoekers waren alvast dolenthousiast en toonden maar wát graag hun neus voor het goede doel.

 

Rode Neuzen Dag Rode Neuzen Dag
Vandaag ging het er tijdens de opening van het Vlaams Parlement iets minder serieus aan toe dan anders. Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee verkochten er met toestemming van Jan Peumans Rode Neuzen om zo iedereen aan het lachen te brengen voor het goede doel. Met de opbrengst van de verkoop willen initiatiefnemers VTM, Qmusic en Belfius meer hulp te bieden aan jongeren met psychische problemen. De Rode Neuzen waren niet meer weg te denken in het Vlaams Parlement en kleurden het halfrond rood. Zelfs Hilde Crevits, Philippe Muyters, Ben Weyts, Annelies Rutten, John Crombez en Annemie Turtelboom zetten een Rode Neus op en konden daar hartelijk om lachen.

 

Rode Neuzen Dag Rode Neuzen Dag
Zin gekregen om mee te doen? De Rode Neuzen zijn voor € 3,00 verkrijgbaar in de Belfius-kantoren. Op rodeneuzendag.be kan je ook Rode Neuzen bestellen om te verkopen óf een gekke actie registreren en zo geld in te zamelen voor het goede doel. Want lachen helpt.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.