Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618093

Auteurs van dit blog

New Business Radio brengt live verslag van nieuw congres Internet Of Things


de redactie

663 weergaven

Samenwerking zakenzender en congresorganisator Euroforum.

De nieuwe zakenzender New Business Radio doet op dinsdag 29 september a.s. de gehele dag live verslag van het nieuwe Euroforum congres ‘Internet Of Things’. Dit nieuwe congres brengt start-ups, innovators, business managers en ondernemers bij elkaar om kennis en ervaring met elkaar te delen.

 

De programmering van New Business Radio staat dinsdag 29 september geheel in het teken van Internet Of Things. Van 09:00 tot 18:00 uur wordt vanuit Mercure Hotel Amsterdam City de gehele dag live radio gemaakt en verslag gedaan van het congres. Met sfeerreportages, studiogasten, topsprekers, trends, noviteiten en live reportages vanaf het congres. Ook het programma Smart Technology van Richard van Tilborg, partner innovative technologies @Ordina SMART Technologies, komt live vanaf het congres.

 

Internet Of Things
De opkomst van Internet of Things heeft een grote strategische impact voor veel bedrijven in Nederland. Volgens topman Clemmer van chipfabrikant NXP zijn er binnen 5 jaar 40 miljard apparaten met een chip en een internetverbinding. Zonder verder toedoen van mensen zullen apparaten met andere apparaten in verbinding staan! Dit biedt enerzijds kansen voor ondernemers om nieuwe producten te ontwikkelen, maar zal tegelijkertijd ook een uitdaging zijn voor de huidige businessmodellen van bedrijven.

 

Sprekers zijn onder meer Willem Vermeend (bestuurslid IoT Academy), Rob van Gijzel (burgemeester Gemeente Eindhoven), Cees Links (uitvinder van WiFi), Wienke Giezeman (Initiator ‘the Things Network’) en Frans op de Beek (topadviseur Verkeersmanagement Rijkswaterstaat). Daarnaast komen diverse cases uit het bedrijfsleven aan bod. Het gehele programma is te vinden op de website van het Internet of Things Congres.

 

New Business Radio
New Business Radio brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.

 

Website: www.newbusinessradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.