Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1124
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    190568

Auteurs van dit blog

Creatieve luisteraars tonen hun idee in MNM Pop-up Store


de redactie

360 weergaven

Zaterdag 26 september zetten handelaars klanten in de bloemetjes ter ere van de Dag van de klant. Met de Dag van de luisteraar, van 07:00 tot 19:00 uur op de Grote markt van Roeselare, plaatst MNM z’n luisteraars in de kijker, de creatiefste onder hen in het bijzonder. Want een van de blikvangers is de MNM Pop-up Store: Drie jonge, ondernemende luisteraars wonnen met hun leuk idee een plekje in die pop-up store.

 

3 finalisten van de MNM Pop-up Store
Tijdens de week van 14 september werden er drie jonge, creatieve luisteraars uit drie verschillende categorieën tot winnaars verkozen. Deze drie winnen voor één dag een plaats in de MNM Pop-up Store op de ‘Dag van de luisteraar’ in de Roeselaarse Noordstraat. Wie weet betekent dit voor hen een springplank naar een eigen onderneming.

 

Categorie ‘food’
Emily uit Roeselare bakt gepersonaliseerde koekjes voor verjaardagen, traktaties en andere gelegenheden en wil zo iets anders brengen dan de klassieke doopsuikerkoekjes. Ze pimpt eenvoudige vanillekoekjes of chocoladekoekjes tot kleine, unieke kunstwerkjes met bijvoorbeeld eetbare verf.

 

Categorie ‘fashion’
Lies uit Merksem maakt zowel verjaardagskronen als t-shirts op maat van kinderen. Ze doet dit nu twee jaar en maakte zo reeds 200 kronen, de aanleiding was de verjaardag van haar eigen zoontje. In haar pop-up store toont ze haar beide collecties, kronen en t-shirts.

 

Categorie ‘creative’
Charlotte uit Zuienkerke doet aan amigurumi, beter bekend als het haken van knuffels. Dit leerde ze zichzelf via YouTube en Charlotte is hier nu anderhalf jaar mee bezig. Haar creativiteit wil ze op een positieve manier aanwenden, daarom schenkt Charlotte de knuffels aan een goed doel.
De winst van de pop-up store zal naar een goed doel gaan.

 

“MNM wil creatieve talenten volop aanmoedigen. Ik was heel verrast om te zien hoeveel leuke inzendingen binnenkwamen voor die actie. De drie jonge ondernemers geven we graag een flinke duw in de rug in de MNM Pop Up Store. En wie weet, worden ze binnenkort een toonaangevende ondernemer. Heel veel grote ondernemers zijn ooit heel klein begonnen met een piepklein idee waarin ze volop geloofden”, zegt Rino Ver Eecke, nethoofd MNM.

Dag van de luisteraar

Naast een bezoek aan de MNM Pop-Up Store, heeft MNM die dag nog heel wat andere activiteiten voor zijn luisteraars in petto. Kom ontbijten met Peter en Julie, doe letterlijk een gooi naar de titel van wereldkampioen Sloefshotten op het WK Sloefshotten of vanaf 19.30u meezingen met Peter Van de Veire, Miguel Wiels, G Goran, Silke, Brahim, Niels Destadsbader en Ian Thomas met Sing your song. Ontdek het hele programma hier.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.