Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4908
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618525

Auteurs van dit blog

Adam Lambert toegevoegd aan line up 538LIVE XXL


de redactie

381 weergaven

Op zaterdag 10 oktober maakt Radio 538 samen met 15.000 luisteraars de grootste live radioshow van het jaar: 538LIVE XXL. Vandaag kondigt Radio 538 aan dat Adam Lambert is toegevoegd aan het programma. Eerder werd al bekend dat John Newman, Lost Frequencies, Dotan, Eva Simons, Miss Montreal, Kenny B en Sharon Doorson deze avond een optreden verzorgen.

 

Op zaterdag 10 oktober wordt de Ziggo Dome omgebouwd tot radiostudio voor 538LIVE XXL. Bezoekers van het evenement worden daarmee onderdeel van de grootste live radioshow van het jaar. Vanaf het podium presenteren de dj’s van Radio 538 live hun programma en ontvangen de grootste artiesten van dit moment. Natuurlijk kunnen de bezoekers en de luisteraars thuis actief mee doen aan populaire programma items als ‘Maak ’t of Kraak ‘t’, ‘Meal or No Meal’ en ‘Hier met je rekening’. 538LIVE XXL is niet alleen te volgen via Radio 538, maar ook via TV 538.

 

Adam Lambert scoorde in Nederland grote hits met Whataya want from me en zijn huidige single Ghost Town. De Amerikaanse zanger is geen onbekende in de Ziggo Dome. Begin dit jaar trad hij al op in Amsterdam samen met Queen.

 

Kaarten voor 538LIVE XXL kosten € 37,50 (exclusief servicekosten) en zijn te koop via 538livexxl.nl en de winkels van Primera.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.