Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1118
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    184831

Auteurs van dit blog

Avalonn wint finale MNM Start To DJ 2015


de redactie

403 weergaven

Jürgen Beulens uit Aarschot, ook bekend onder zijn dj-naam Avalonn is vanavond op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Start To DJ 2015. Dat betekent dat Avalonn volgend jaar de main stage op Summerfestival 2016 mag openen. Bovendien krijgt hij de kans om in te tekenen op een boekingscontract.

 

Avalonn is de winnaar van MNM Start to DJ 2015. Hij won de finale van dj Signite (Glenn Guedens) uit Lummen tijdens een spannende live-uitzending vanuit surfclub De Kwinte in Westende.

 

Jürgen Beulens: “Wat een fantastische reis is dit geweest van in het begin, vanaf het moment dat mijn set geselecteerd was, tot nu: het ene kippenvel-moment na het andere. Ongelooflijk, ik heb er geen woorden voor. Merci voor alle steun, MNM.”

 

De jury was lovend over de dj-skils van Jürgen:

  • Regi: “Avalonn is een ongelooflijk getalenteerde, technische sterke allround-dj. Hij past helemaal bij MNM en ik ben er 100% zeker van dat hij het helemaal gaat maken!”
  • Neon: “De persoon met de meeste muzikale bagage heeft gewonnen”
  • Yves V.: “Het was echt een aartsmoeilijke keuze. Ze waren allebei top. Avalonn heeft technisch heel originele dingen laten zien waar wij als juryleden allemaal grote ogen van trokken. Hij heeft het vooral gehaald met zijn verassende muziekkeuze.”

 

Over MNM Start to DJ
De afgelopen zes weken ging MNM-dj Thibaut Renard al voor het vijfde jaar op rij op zoek naar de beste jonge onbekende dj van Vlaanderen. De wedstrijd, een samenwerking tussen MNM en Poppunt, legt voor de winnaar meestal geen windeieren. Zo draaide dj Freaquency, de winnaar van 2012, dit jaar nog op Tomorrowland, Summerfestival en binnenkort ook op Laundy Day. Ook dj Nobels, de allereerste winnaar van Start To DJ, speelde al op Tomorrowland.

 

Website: www.mnm.be


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.