Jump to content

Belgium

 • entries
  947
 • comments
  33
 • views
  58,888

Contributors to this blog

Avalonn wint finale MNM Start To DJ 2015


de redactie

272 views

Jürgen Beulens uit Aarschot, ook bekend onder zijn dj-naam Avalonn is vanavond op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Start To DJ 2015. Dat betekent dat Avalonn volgend jaar de main stage op Summerfestival 2016 mag openen. Bovendien krijgt hij de kans om in te tekenen op een boekingscontract.

 

Avalonn is de winnaar van MNM Start to DJ 2015. Hij won de finale van dj Signite (Glenn Guedens) uit Lummen tijdens een spannende live-uitzending vanuit surfclub De Kwinte in Westende.

 

Jürgen Beulens: “Wat een fantastische reis is dit geweest van in het begin, vanaf het moment dat mijn set geselecteerd was, tot nu: het ene kippenvel-moment na het andere. Ongelooflijk, ik heb er geen woorden voor. Merci voor alle steun, MNM.”

 

De jury was lovend over de dj-skils van Jürgen:

 • Regi: “Avalonn is een ongelooflijk getalenteerde, technische sterke allround-dj. Hij past helemaal bij MNM en ik ben er 100% zeker van dat hij het helemaal gaat maken!”
 • Neon: “De persoon met de meeste muzikale bagage heeft gewonnen”
 • Yves V.: “Het was echt een aartsmoeilijke keuze. Ze waren allebei top. Avalonn heeft technisch heel originele dingen laten zien waar wij als juryleden allemaal grote ogen van trokken. Hij heeft het vooral gehaald met zijn verassende muziekkeuze.”

 

Over MNM Start to DJ
De afgelopen zes weken ging MNM-dj Thibaut Renard al voor het vijfde jaar op rij op zoek naar de beste jonge onbekende dj van Vlaanderen. De wedstrijd, een samenwerking tussen MNM en Poppunt, legt voor de winnaar meestal geen windeieren. Zo draaide dj Freaquency, de winnaar van 2012, dit jaar nog op Tomorrowland, Summerfestival en binnenkort ook op Laundy Day. Ook dj Nobels, de allereerste winnaar van Start To DJ, speelde al op Tomorrowland.

 

Website: www.mnm.be


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
 • Create New...