Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617979

Auteurs van dit blog

Bingo FM lanceert eigen App


de redactie

767 weergaven

59c4119036973_BingoFM.jpg.78e2692f48105d5e6c90504724673a4b.jpgMaandag 2 oktober lanceert Bingo FM, de lokale radiozender van de stad Utrecht, een eigen App. Twaalf en een half jaar na de start van het Nederlandstalige station kan de luisteraar ook genieten van Bingo FM via een smartphone. Naast de mogelijkheid om live te luisteren vindt men er ook het laatste nieuws uit de stad. Uniek is dat het lokale nieuws niet alleen te lezen is in de App maar ook te beluisteren. De App wordt vanaf het BUMA NL AWARDS evenement in TivoliVredenburg gelanceerd door wethouder Diepeveen. De lancering is live te volgen vanaf 16.00 uur op Bingo FM 107.7 of via de nieuwe gratis App!

 

Al jaren is Bingo FM een vaste waarde in menig huishouden in de stad Utrecht. Met de nieuwe App is het ook mogelijk om Bingo FM buitenshuis te beluisteren; in de stad, de provincie, in Nederland of zelfs in de rest van de wereld! In de App kan live naar de radio geluisterd worden, het laatste nieuws worden gelezen en beluisterd, maar ook nieuwtjes en weetjes over Nederlandstalige artiesten krijgen een eigen plek.

 

Bingo FM live op BUMA NL AWARDS

Diverse Bingo FM presentatoren zijn maandag 2 oktober van 12:00 tot 21:00 uur live aanwezig op het BUMA spektakel in TivoliVredenburg. Vanaf het Bingo FM podium waar diverse artiesten zoals Danny & Erna Temming, Jason Bouman, Martin van Doorn en Ronnie van Bemmel optreden gaan ook de verslaggevers op pad om het evenement van het Nederlandse lied te verslaan en artiesten te interviewen.

 

De Bingo FM App is vanaf maandag 2 oktober te downloaden via Apple App Store of de Google Play Store.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.