Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,112
  • comments
    548
  • views
    89,634

Contributors to this blog

Domien Verschuuren maakt complete ochtendshow vanuit de trein

Sign in to follow this  
de redactie

290 views

599dbd40df02b_NPO3FM.png.c35e4a1c4e55efa156e2d8533f00c49c.pngOh no, Domien Verschuuren wisselt van station! Nou, voor een ochtendje dan. Volgende week vrijdag maakt de NPO 3FM-dj van BNNVARA de hele ochtend live radio vanuit een rijdende trein. Hij vertrekt volgens NS-dienstregeling om 06:03 uur vanuit Den Haag en stapt om 08:55 uur uit in Leeuwarden. Onderweg helpt hij als conducteur de kaartjes te scannen en te fluiten voor vertrek, verzorgt hij als rail-cateraar koffie, thee en croissantjes en maakt hij de reizigers wakker met de fijnste muziek. Op vrijdag 13 oktober is Domien tussen 06:00 en 09:00 uur live vanuit de trein te horen bij BNNVARA op NPO 3FM.


Iedere ochtend reizen 1,2 miljoen Nederlanders met de trein naar hun werk of richting school: met een kopje koffie-to-go de dag starten, nog snel wat huiswerk wegwerken en natuurlijk de radioshow van Domien luisteren om de ochtend goed te beginnen. Die luisteraars wil Domien graag een keer ontmoeten. Domien: “Ik kan nooit met de trein naar m’n werk, dus neem ik m’n werk gewoon mee naar de trein! Leuk om daar luisteraars te ontmoeten en te zien hoe treinreizend Nederland de dag begint, daar waar ik normaal gesproken in de studio sta. Het wordt technisch een behoorlijke uitdaging, drie uur live radio vanuit een rijdende trein, maar ik beloof dat we stipt om 6 uur vertrekken en rond 9 uur arriveren."


Iedereen die vrijdag 13 oktober in de trein van Domien stapt kan de radioshow ook bijwonen. Tot de coupé vol is dan. Via de Facebook van Domien is al het nieuws over de radiotrein te volgen.

 

Selectie_094.thumb.png.e7ea1a860e4499160e1eb16cf9d59e2a.png
Foto BNNVARA

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.