Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4878
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    603233

Auteurs van dit blog

Domien Verschuuren maakt complete ochtendshow vanuit de trein


de redactie

653 weergaven

599dbd40df02b_NPO3FM.png.c35e4a1c4e55efa156e2d8533f00c49c.pngOh no, Domien Verschuuren wisselt van station! Nou, voor een ochtendje dan. Volgende week vrijdag maakt de NPO 3FM-dj van BNNVARA de hele ochtend live radio vanuit een rijdende trein. Hij vertrekt volgens NS-dienstregeling om 06:03 uur vanuit Den Haag en stapt om 08:55 uur uit in Leeuwarden. Onderweg helpt hij als conducteur de kaartjes te scannen en te fluiten voor vertrek, verzorgt hij als rail-cateraar koffie, thee en croissantjes en maakt hij de reizigers wakker met de fijnste muziek. Op vrijdag 13 oktober is Domien tussen 06:00 en 09:00 uur live vanuit de trein te horen bij BNNVARA op NPO 3FM.


Iedere ochtend reizen 1,2 miljoen Nederlanders met de trein naar hun werk of richting school: met een kopje koffie-to-go de dag starten, nog snel wat huiswerk wegwerken en natuurlijk de radioshow van Domien luisteren om de ochtend goed te beginnen. Die luisteraars wil Domien graag een keer ontmoeten. Domien: “Ik kan nooit met de trein naar m’n werk, dus neem ik m’n werk gewoon mee naar de trein! Leuk om daar luisteraars te ontmoeten en te zien hoe treinreizend Nederland de dag begint, daar waar ik normaal gesproken in de studio sta. Het wordt technisch een behoorlijke uitdaging, drie uur live radio vanuit een rijdende trein, maar ik beloof dat we stipt om 6 uur vertrekken en rond 9 uur arriveren."


Iedereen die vrijdag 13 oktober in de trein van Domien stapt kan de radioshow ook bijwonen. Tot de coupé vol is dan. Via de Facebook van Domien is al het nieuws over de radiotrein te volgen.

 

Selectie_094.thumb.png.e7ea1a860e4499160e1eb16cf9d59e2a.png
Foto BNNVARA

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.