Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612361

Auteurs van dit blog

Jeroen van Inkel nieuwe MAX-presentator op NPO Radio 5


de redactie

706 weergaven

599dbd41dd6eb_NPORadio5.png.7327863c9b40ab4d8bc8a47f49af0352.pngJeroen van Inkel is de nieuwe MAX-presentator op NPO Radio 5. De 56-jarige Van Inkel zal vanaf dinsdag 2 januari te horen zijn in zijn eigen ochtendprogramma Wekker-Wakker!.


Jeroen van Inkel: “Ik krijg vanaf januari de gelegenheid om echt op gevoel een ochtendprogramma te doen. Voelen wat het interessante nieuws van die dag is en de leukste muziek draaien om bij wakker te worden."


MAX-directeur Jan Slagter: “Met Jeroen van Inkel hebben we een topper binnengehaald op NPO Radio 5. Hij geldt als een van ‘s lands bekendste en meest ervaren radiomakers. Hij is een zeer herkenbare stem voor onze luisteraars. Ik ben trots hem welkom te kunnen heten bij onze club.”


Jan Willem van Engelen, zendermanager NPO Radio 5, is blij met de komst van de legendarische dj: “Het gaat goed met NPO Radio 5. We zijn trots dat we deze iconische dj kunnen toevoegen aan ons geweldige dj-team. Jeroen past goed in de nieuwe frisse koers van NPO Radio 5.


Jeroen van Inkel vult de plek in die vrij is gekomen nadat vorige week bekend werd dat Wekker-Wakker! presentator Henk Mouwe aan het eind van dit jaar met pensioen zal gaan. Mouwe blijft wel verbonden aan MAX.


Co-presentator van Henk Mouwe, Manuëla Kemp, schuift door naar de avond. Samen met Henkjan Smits gaat zij aan de slag voor Tijd voor MAX Radio, iedere werkdag van 18:00 tot 20:00 uur op NPO Radio 5.


De kersverse MAX-presentator Van Inkel gaat samen met de redactie aan de slag met de invulling van het nieuwe programma.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.