Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4877
  • opmerkingen
    1025
  • weergaven
    602833

Auteurs van dit blog

Dave Minneboo neemt afscheid van Talpa Radio


de redactie

922 weergaven

595a7b52c0e37_TalpaRadio.jpg.cdd1274f222bceae93cea9bfc06f11b0.jpgDave Minneboo kondigt aan per 1 maart 2018 afscheid te nemen van Talpa Radio. Minneboo is Radio Directeur van Talpa Radio en eindverantwoordelijk voor de radiozenders 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica. Minneboo begon zijn carrière bij Radio 538 in 2000 als assistent Music Director en groeide in 18 jaar uit tot Radio Directeur en maakte in die rol onderdeel uit van de directie.

 
Menno Koningsberger, CEO Talpa Radio: "Dave en ik hebben de afgelopen drie jaar zeer prettig samengewerkt. Ik vind het daarom heel jammer dat hij zijn carrière nu anders gaat inrichten. We hebben er een tijdje over gesproken, maar ik kan het alleen maar waarderen als iemand voor zichzelf een keuze maakt. 18 jaar werkzaam zijn en vele jaren de scepter zwaaien bij zo’n dynamisch bedrijf betekent veel, het onderstreept zijn passie en loyaliteit. Talpa Radio staat er mede dankzij Dave goed voor, nog nooit in de historie hadden de zenders gezamenlijk zo’n hoog marktaandeel. De collega’s nemen afscheid van een fijn en kundig mens, op een gedenkwaardig moment."

 
Dave Minneboo, Radio Directeur Talpa Radio: "De afgelopen 18 jaar heb ik met ziel en zaligheid gewerkt bij het grootste radiobedrijf van Nederland. Hier werk ik met de allerbeste dj’s, de beste ochtend- en middagshows, en ook achter de schermen heb ik echt het meest loyale en fantastische team wat je je kunt wensen. En toch heb ik de beslissing genomen dat het eens tijd wordt om verder te gaan kijken en de wijde wereld in te trekken. De komende tijd ga ik gebruiken om af te kicken van een rollercoaster die 18 jaar duurde en om goed na te gaan denken over mijn volgende stap binnen de media- en muziekwereld. Ik kijk terug op een mooie bijzondere tijd in mijn leven waarbij ik als Radio Directeur onderdeel was van de 538Groep en Talpa Radio."

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Ja, mooi gesproken…………...

Zo doe je dat als je in onderling overleg……..etc. etc.

Allebei iets aardigs over elkaar zeggen.

Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.