Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,843
  • comments
    702
  • views
    107,044

Contributors to this blog

Reclamevrije kerst op Sublime FM


de redactie

327 views

59f8a4bb42247_SublimeFM.png.7f9accc3eae2895c515f8162766b5bad.pngAls enige radiostation in Nederland is Sublime FM tijdens de Kerstdagen geheel reclamevrij. Van Kerstavond tot en met Tweede Kerstdag is er op Sublime FM geen reclame te horen en dat betekent: meer soulvolle en jazzy muziek. Hierdoor kunnen luisteraars zonder onderbrekingen maximaal genieten van hun kerst.


Tijdens kerst zal het Nieuws van de Vooruitgang niet worden uitgezonden. Alleen het reguliere nieuws is te horen. Tijdens kerst en oud en nieuw hoor je de hoogtepunten van het Nieuws van de Vooruitgang van het afgelopen jaar.
 

Sublime FM
Sublime FM is een landelijk commercieel radiostation met non-stop fresh jazzy sounds, te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app. Sublime FM brengt het Nieuws van de Vooruitgang. Positieve, inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen. De missie van Sublime FM is het overbrengen van een goed gevoel. Dat krijg je zowel van de berichten, als de muziek.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.