Spring naar bijdragen

All I Want For Christmas op nummer 1 in de Sky Radio's Christmas Top 101


de redactie

922 weergaven

'All I Want For Christmas' van Mariah Carey staat dit jaar op nummer 1 in Sky Radio’s Christmas Top 101. De legendarische hit is ongekend populair onder de luisteraars die massaal hun stem uitbrachten en de klassieker als onbetwiste nummer 1 kozen. 'Last Christmas' van Wham volgt op de voet en Paul McCartney met 'We All Stand Together' staat op positie drie. Naast alle klassiekers is er ook veel nieuwe muziek terug te vinden in de hitlijst. Artiesten als Kelly Clarkson, Ariana Grande, Justin Bieber, Taylor Swift en Sia bestormen dit jaar de Christmas Top 101. De hitlijst is morgen van 09.00 uur tot 17.00 uur te horen bij Sky Radio, The Christmas Station.  


Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: "De Christmas Top 101 is dit jaar een mix van echte klassiekers en nieuwe kersthits. Zo zijn 'White Christmas' van Bing Crosby en 'Rudolph The Red Nosed Reindeer' terug te vinden in de hitlijst, maar we zien ook nieuwere artiesten zoals Sia en Gwen Stefani. De bekendste klassiekers blijven echter favoriet bij onze luisteraars en dat is duidelijk terug te zien in de nummer één en twee van de hitlijst." 
 

Top 5

  1. Mariah Carey – All I Want For Christmas
  2. Wham – Last Christmas 
  3. Paul McCartney – We All Stand Together
  4. Chris Rea – Driving Home For Christmas
  5. Kelly Clarkson – Underneath The Tree 


De meest genoteerde artiest in de Christmas Top 101 van dit jaar is Michael Bublé. Hij heeft 7 noteringen weten te bemachtigen. Met ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’ behaalt hij zijn hoogste notering, positie 13. ‘Christmas (Baby please come home)' volgt op 21. Van de 101 kersthits zijn er twee Nederlandstalige nummers opgenomen in de lijst. Marco Borsato staat met 'Kerstmis' op positie 63 en Youp van ’t Hek met 'Flappie' op 78.
 

Sky Radio's Christmas Top 101 is vrijdag 22 december van 09:00 uur tot 17:00 uur en op Eerste Kerstdag, zondag 25 december, van 12:00 uur tot 18:00 uur te horen bij Sky Radio The Christmas Station.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.