Spring naar bijdragen

Auteurs van dit blog

De Staat van Stasse brengt een ode aan het gebroken hart!

de redactie

77 weergaven

Op dinsdag 13 februari - de vooravond van Valentijnsdag - brengt het KRO-NCRV programma de Staat van Stasse een muzikale ode aan het gebroken hart tijdens het Festival van het Gebroken Hart, live op NPO Radio 2. 


In drie uur durende radio-uitzending op (uitverkochte) locatie in Amsterdam, wordt er stil gestaan bij al het moois dat liefdesverdriet ooit heeft opgeleverd: Poëzie, verhalen en natuurlijk hartverscheurend mooie liedjes.
 

Presentator Stefan Stasse: “Liefdesverdriet was nog nooit zo'n feest!” 


Het wordt een intieme avond met Tim Knol, Roxeanne Hazes, Michael Prins, Ruben Annink, Thijs Boontjes en Ed Struijlaart. Deze hele uitzending wordt muzikaal omlijst door misschien wel één van de beste bands van Nederland: Racoon! Iedereen speelt en/of covert hun ultieme gebroken hart-plaat. 


Het Festival van het Gebroken Hart is te beluisteren via NPO Radio 2 van 19:00 tot 22:00 uur en te zien via de NPO Radio 2 site.0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.