Jump to content

BNR Nieuwsradio wint TIM Award voor de Most Innovative Company van Nederland


de redactie

354 views

BNR heeft gisteravond de TIM Award gewonnen voor de Most Innovative Company van Nederland. BNR krijgt de prijs voor de samenwerking met VoizzUp door digitaal realtime de luisterbehoefte van de luisteraars te meten en daarop in te spelen. Op basis van data en intelligentie wordt zo de luisterbeleving geoptimaliseerd. Bovendien wordt BNR Nieuwsradio geroemd vanwege de voortdurende innovatieve kracht. BNR versloeg de andere genomineerden NXP en Eneco.


De TIMMIES, The Innovation Manager Awards, zijn een initiatief van ICT Media en CIO Magazine om innovatie te stimuleren op projecten op zowel aanbod- als de vraagzijde van de ICT-industrie. Elk jaar bezoekt TIM, The Innovation Manager, organisaties en zoekt naar grote innovatieve projecten en mensen met passie en creativiteit.


Sjors Fröhlich, hoofdredacteur BNR Nieuwsradio: “Ik ben ongelooflijk trots op deze onderscheiding. Het is een waardering voor het feit dat ons audiobedrijf echt constant bezig is met innovatie. Door de samenwerking met VoizzUp kunnen we realtime de behoefte van luisteraars meten. Hiermee tonen we aan dat het nu al mogelijk is om de meting van luistercijfers te digitaliseren en te optimaliseren. En, het is heel leuk om NXP en Eneco te verslaan natuurlijk!”

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.