Spring naar bijdragen

Coen en Sander nieuwe inwoners Meerdijk


de redactie

1127 weergaven

De 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-stad Meerdijk is binnenkort twee tijdelijke inwoners rijker. Radio 538-dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga reizen op maandag 9 april af naar de veelbesproken soapstad voor een bijzondere radio-uitzending. De dj's maken hun programma vanuit het bekende café de Koning en bezoeken Hotel de Rozenboom en het huis van enkele personages. Coen en Sander vinken daarmee een locatie af die hoog bovenaan hun bucketlist staat. De uitzending is de opvolger van de eerste 'Coen en Sander Bucketlist Show' vanaf Schiphol.


Coen en Sander werden vanmiddag tijdens 'De Coen en Sander Show' door Erik de Vogel, beter bekend als het personage Ludo Sanders, uitgenodigd om samen met een handjevol luisteraars een bezoek te brengen aan het soapdorp. Erik de Vogel: "Meerdijk is heel moeilijk toegankelijk voor mensen van buitenaf, maar jullie hebben wel de juiste man aan de lijn. Ik krijg alles gedaan bij Ludo, hij gaat regelen dat jullie kunnen uitzenden vanuit café de Koning. Ik vind de bitterballen er niet zo goed, maar het is wel de oudste kroeg van Nederland dus wat dat betreft een mooie locatie!" Tijdens de radio-uitzending zullen acteurs, schrijvers en de makers van de serie aanschuiven. Ook primeuren Coen en Sander exclusieve GTST-nieuwtjes en spelen zij live een scène met de acteurs.


538 dj-Coen Swijnenberg: "Goede Tijden, Slechte Tijden' is al zo lang op de buis, dat de soap inmiddels een begrip is geworden! Te gek dat we met 'De Coen en Sander Show' voor één keer onderdeel mogen uitmaken van deze langstlopende Nederlandse serie. De set is een plek waar je normaal nooit zou komen en dat maakt het extra bijzonder!"


538-dj Sander Lantinga:  "Oog in oog met onder anderen Ludo Sanders, Janine Elschot, Lucas Sanders en Bing Mauricius,  wie wil dat nou niet?! We kijken er ontzettend naar uit om de soapstad tijdens onze show te ontdekken. Al moeten we Meerdijk eerst nog wel zien te vinden, want mijn navigatie stuurde me een afgelegen weiland in..."


In 'De Coen en Sander Bucketlist Show' maken Coen en Sander radio vanaf bijzondere locaties. Plekken die niet voor iedereen toegankelijk zijn en waar je niet zo maar kan komen. De eerste bucketlist-uitzending kwam live vanaf Schiphol, de andere bucketlist locaties worden binnenkort bekendgemaakt.


De Coen en Sander Show is elke maandag tot en met donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur te horen op Radio 538. De tweede bucketlist-uitzending komt op maandag 9 april live vanuit de GTST-stad Meerdijk.

 

Selectie_279.thumb.png.d71c52429d212c79c05a254e1f32e88a.png

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.