Jump to content

RTV Rijnmond gaat los tijdens de bekerfinale AZ - Feyenoord

Sign in to follow this  
de redactie

227 views

RTV Rijnmond pakt zondag 22 april flink uit rondom en tijdens de bekerfinale tussen AZ en Feyenoord. Om 18:00 uur wordt in De Kuip gestreden om de felbegeerde beker. 


RTV Rijnmond Live 
Op de radio gaat de regionale zender voor het Rijnmond gebied om 15:00 uur van start met een live-uitzending vanuit de Kuip, waarbij ze ook het geluid laten horen van de stad die zich opmaakt voor de kraker. 


De tv is er vanaf 17:00 uur live bij met een extra lange FC Rijnmond met als studiogasten de oud-Feyenoorders Danny Buijs en Harry van der Laan. Er wordt regelmatig geschakeld met het centrum van Rotterdam waar duizenden Feyenoord-supporters het duel via schermen volgen. 


Als om 18:00 uur de finale begint hoor je het overbekende enthousiaste live verslag van Dennis van Eersel en Sinclair Bischop live op radio én tv. Na afloop van de wedstrijd gaat Rijnmond gewoon door en laten ze je op beide kanalen live de reacties van spelers, trainers en supporters horen/zien. 


Niks missen? 
De website van RTV Rijnmond is de plek waar alles samenkomt. Nieuwsberichten, audio, video, live radio en live tv. Alles over de bekerfinale vindt je op www.rijnmond.nl en de social mediakanalen van RTV Rijnmond en RTV Rijnmond Sport.


En mocht Feyenoord winnen, dan is RTV Rijnmond een dag later vanaf 13:00 uur met radio, tv en online natuurlijk ook live bij de huldiging in De Kuip. 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.