Spring naar bijdragen

Auteurs van dit blog

Dave Minneboo vanaf 1 juni zendermanager Qmusic

de redactie

96 weergaven

Dave Minneboo gaat per 1 juni aan de slag als zendermanager bij Qmusic. Minneboo zou eigenlijk pas in het najaar beginnen bij zijn nieuwe werkgever, maar gaat nu dus eerder aan de slag.


Dave Minneboo zal als zendermanager verantwoordelijk worden voor de dagelijkse leiding van het programmateam en neemt vanuit die rol zitting in de directie. Iwan Reuvekamp blijft als overkoepelend programmadirecteur België en Nederland verantwoordelijk voor de grote lijnen van alle drie de radiostations Qmusic Nederland, Qmusic België en Joe. Rob Ester blijft als Music & Content Director verantwoordelijk voor de muziekprogrammering.


Algemeen directeur Robert Bernink: "Dave is een radioman in hart en nieren met een indrukwekkende staat van dienst. Ik durf te stellen dat wij, samen met overkoepelend programmadirecteur Iwan Reuvekamp (Qmusic België en Nederland) de sterkste programmadirectie van Nederland in huis hebben."


Minneboo begon zijn carrière in 2000 bij Radio 538 als assistent music director en groeide daar uit tot directeur radio. Eind vorig jaar vertrok hij bij Talpa Radio.

  • Vind ik leuk 1


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.