Spring naar bijdragen

Auteurs van dit blog

Nieuwe jingles voor 100% NL

de redactie

110 weergaven

Radiostation 100% NL heeft sinds afgelopen weekend nieuwe audio vormgeving. Na ruim 3 jaar zijn de oude jingles van ‘100% en el’ vervangen door een nieuwe sound voor het station met de beste muziek van Nederland. 

 
Audio Producer Sjoerd Konijn van 100% NL: "Samen met jingleproducent The Rocketeers uit Hilversum zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest om een nieuwe vormgeving te creëren die meer aansluit bij de frisse muziekmix van 100% NL. Het is een eigentijdse sound geworden met ook een verfrissing in het bekende audiologo van 100% NL. Met dit nieuwe jinglepakket krijg je absoluut de zomer in je bol, zoals André Hazes zou zingen."


100% NL
Op 100% NL hoor je de hits van Marco Borsato, OG3NE, Armin van Buuren, Miss Montreal en Vinchenzo, maar ook van Guus Meeuwis, Kensington, Andre Hazes en Ali B. 100% NL is namelijk hét radiostation met de hele dag door de unieke mix van de beste muziek van Nederland.
Verder is 100% NL het station van de Ochtendshow met Lars, elke werkdag van 06:00 uur tot 10:00 uur. Ook hoor je de Middagshow met Koen, elke werkdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur.0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.