Spring naar bijdragen

Nieuwe jingles voor 100% NL


de redactie

824 weergaven

Radiostation 100% NL heeft sinds afgelopen weekend nieuwe audio vormgeving. Na ruim 3 jaar zijn de oude jingles van ‘100% en el’ vervangen door een nieuwe sound voor het station met de beste muziek van Nederland. 

 
Audio Producer Sjoerd Konijn van 100% NL: "Samen met jingleproducent The Rocketeers uit Hilversum zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest om een nieuwe vormgeving te creëren die meer aansluit bij de frisse muziekmix van 100% NL. Het is een eigentijdse sound geworden met ook een verfrissing in het bekende audiologo van 100% NL. Met dit nieuwe jinglepakket krijg je absoluut de zomer in je bol, zoals André Hazes zou zingen."


100% NL
Op 100% NL hoor je de hits van Marco Borsato, OG3NE, Armin van Buuren, Miss Montreal en Vinchenzo, maar ook van Guus Meeuwis, Kensington, Andre Hazes en Ali B. 100% NL is namelijk hét radiostation met de hele dag door de unieke mix van de beste muziek van Nederland.
Verder is 100% NL het station van de Ochtendshow met Lars, elke werkdag van 06:00 uur tot 10:00 uur. Ook hoor je de Middagshow met Koen, elke werkdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.