Spring naar bijdragen

NPO Radio 4 zet deuren van nieuwe studio open


de redactie

680 weergaven

Van 21 tot en met 25 mei verwelkomt NPO Radio 4 zijn luisteraars in de nieuwe radiostudio. In het kader van de ‘NPO Radio 4 Housewarming’ krijgen luisteraars de exclusieve mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen in de radiostudio op het Media Park in Hilversum. Aanmelden kan tot en met vrijdag 19 mei via nporadio4.nl


NPO Radio 4 geeft een week lang rondleidingen in het nieuwe studiogebied. Daarnaast ontmoeten luisteraars hun favoriete NPO Radio 4-presentatoren en genieten ze van live optredens van onder meer harpiste Lavinia Meijer, het Nieuw Amsterdams Klarinetkwartet, het Groot Omroepkoor, celliste Mayke Rademakers en het Alma Quartet.


Het Radiohuis
NPO Radio 4 heeft vorige maand de nieuwe studio in gebruik genomen. De klassieke radiozender heeft samen met nieuwszender NPO Radio 1 een plekje gekregen in het NPO-Radiohuis in Hilversum. Het Radiohuis werd in januari 2018 geopend door Shula Rijxman, voorzitter van de raad van bestuur van NPO. Door NPO Radio 1 en 4 te combineren, kunnen zaken als studio’s, noodstroomvoorziening en beveiliging worden gedeeld. NPO Radio 4 heeft een studio met veel ruimte voor live optredens, met plek voor luisteraars en ensembles tot maximaal tien musici.


Meer informatie: www.nporadio4.nl

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.