Spring naar bijdragen

Sublime springt in het diepe voor ALS


de redactie

543 weergaven

Vandaag start op Sublime een radiocampagne ter promotie van de 7e editie van de Amsterdam City Swim en daarmee is tegelijkertijd het startsein gegeven voor een uniek partnership tussen het radiostation en de Stichting Amsterdam City Swim.


Nog steeds is er geen oplossing gevonden voor de dodelijke ziekte ALS. Daarom zwemmen we op 9 september door de Amsterdamse grachten met als doel zoveel mogelijk donatiegeld ophalen voor onderzoek naar ALS en voor kwaliteitsverbetering van het leven van ALS-patiënten.


Jaarlijks zwemmen er zo’n 2500 volwassenen en 300 kids mee aan de Amsterdam City Swim. Het evenement heeft in 6 jaar tijd ruim €10 miljoen opgehaald. Geld dat besteed is aan diverse projecten zoals GEN-onderzoek en aan het ondersteunen van de patiëntenvereniging.


De organisatie is er trots op dat A-merken zich blijvend verbinden aan de Amsterdam City Swim. Zo ook Sublime. Met Sublime Doing toont het radiostation initiatieven die de wereld een beetje beter maken. Door het ‘Nieuws van de Vooruitgang’ (Elk uur op het halve uur op de zender te horen), streeft het radiostation naar berichtgeving over innovatie, duurzaamheid en maatschappij. Sublime helpt positieve initiatieven en de mensen daarachter aan het bereik en de middelen die nodig zijn om verder te komen. Sublime gelooft dat ondernemende, innovatieve, culturele en duurzame initiatieven die bijdragen aan een betere wereld zo in een stroomversnelling komen, waarmee een positieve golf gerealiseerd wordt. Het bereik en de impact van het project vergroot je door de boodschap te delen. Door het partnership verkrijgt de Amsterdam City Swim extra aandacht. En daarmee is de Stichting vanzelfsprekend zeer content.


De stichting Amsterdam City Swim blijft zich inzetten voor ALS totdat ALS ‘van de kaart is’. Inschrijven kan via https://www.amsterdamcityswim.nl/inschrijven/.


Over Sublime 
Sublime is een landelijk commercieel radiostation met non-stop funk, soul en jazz, te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app. Sublime brengt het Nieuws van de Vooruitgang. Positieve, inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen. De missie van Sublime is het overbrengen van een goed gevoel. Dat krijg je zowel van de berichten, als de muziek.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.