Spring naar bijdragen

RTV Rijnmond gaat culinair kanen in de Kookgoot


de redactie

621 weergaven

Op 25, 26 en 27 mei wordt de Koopgoot weer omgetoverd tot Kookgoot. Een goot vol met pop-up keukens, terrasjes, gratis proeverijtjes, kookdemo’s, streetfood en koffiekarretjes. Daarnaast staan er twee lange tafels voor 30 en 50 personen aan beide kanten van de Koopgoot waar iedereen kan aanschuiven. 


Radio Rijnmond is erbij!
Op vrijdag 25 mei vanaf 16:00 uur schakelt presentator Ronald van Oudheusden van het programma Rijnmond NU in en neemt de luisteraar mee langs de lekkerste live bereidingen. Ook zal hij de luisteraar meenemen in zijn proefavonturen en ontvangt men de beste kooktips, live vanuit de Kookgoot.


Ronald spreekt met diverse horeca ondernemers uit de stad en regio, zoals Restaurant Freden de wijkkeuken van Zuid. En hij spreekt met de organisatie van het evenement.


Win spontaan een gratis diner
Ronald zal ook tussen 18:00 en 18:30 uur mensen op straat aanspreken om ze aan tafel te krijgen. Hij mag een aantal mensen live een gratis plaats aanbieden aan tafel. Dat wordt smullen voor de gelukkige winnaars!


Goed doel
Voor de actie Maak Kanker Kansloos die RTV Rijnmond verslaat in samenwerking met de Daniel den Hoed kliniek, zullen Ronald en de organisatie ook rondgaan met de Hoed en geld ophalen voor het goede doel: de strijd tegen kanker. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.