Spring naar bijdragen

Talpa Radio Campus zoekt nieuw talent


de redactie

655 weergaven

Dromen van een baan in de radiowereld? Binnenkort komt deze droom voor een aantal jongeren dichterbij. Zaterdag 7 juli organiseert Talpa Radio voor de tweede keer de talentendag voor de eigen radio-opleiding van 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica. Binnen deze felbegeerde opleiding worden de radiomakers van de toekomst klaargestoomd op het gebied van radio, social media, video en online-redactie. Zij runnen onder begeleiding van de Talpa Radio professionals met elkaar het online station 'XM, The Talent Station’. De zender is te beluisteren via xmradio.nl en nederland.fm.


De campus is op zoek naar; dj’s, nieuwslezers, producers, online -en social redacteuren en videotalenten.


Menno de Boer, Radio Director 538: "Talent is toekomst! Het is geweldig te zien en te horen wat voor waarde de eerste lichting talenten heeft laten zien voor onze zenders. Door hen onderdeel uit te laten maken van de programmateams kunnen we ze ‘op maat’ coachen en krijgt talent echt vleugels. Van de eerste lichting is een aantal direct doorgestroomd. Zo zijn Chantal Hutten en Anoûl Hendriks als dj te horen in de 538 nacht en in het weekend. Milou de Bats en Sydney Smit zijn vaste 538-producers geworden. Elles Lenssen is producer bij Radio Veronica en Bas Booister valt in als nieuwslezer op Radio Veronica en 538. Kortom; we zijn er op gebrand niet alleen talent te scouten, maar er echt iets mee te doen. Dus meld je aan!"


Naast de coaching en begeleiding werken de talenten ook actief mee aan programma’s en events van de Talpa Radio zenders zoals 538Koningsdag, de Top 1000 Allertijden en Das Coen und Sander Fest.


Om in aanmerking te komen voor de opleiding is er wel relevante en aantoonbare ervaring nodig. Op de site van de Campus staat alle informatie. Aanmelden voor de Talpa Radio Campus kan via vacatures.talparadio.nl.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.