Spring naar bijdragen

Bureau Kijk in de Vegte vanuit vliegtuighangar KLM


de redactie

692 weergaven

Het populaire NPO Radio 2-programma ‘Bureau Kijk in de Vegte’ staat eenmalig op Schiphol. Het Bureau maakt onder leiding van directeur Jeroen Kijk in de Vegte op zondag 24 juni een uitzending vanuit een hangar van luchtvaartmaatschappij KLM. 


Al ruim drie jaar geeft het programma 100% antwoordgarantie bij dringende vragen. Voor deze speciale uitzending zijn alle vragen over vliegen, vliegtuigen en piloten verzameld. “Het is een van de populairste onderwerpen onder onze vragenstellers” zegt directeur Jeroen Kijk in de Vegte. “Waarom stap je na een vlucht toch altijd links uit het vliegtuig, waarom wordt kerosine in kilo’s gemeten en waarom moeten alle lampen uit bij het stijgen en landen. Allemaal vragen die we zondag gaan beantwoorden om je leven net een stukje leuker te maken”.


Voor alle antwoorden put Het Bureau uit de kennis van een van hun favoriete experts. KLM-piloot Rob Oude Elferink schuift twee uur lang aan in de studio om alle vragen te beantwoorden. 


Het is niet mogelijk om de uitzending bij te wonen maar natuurlijk is alles goed de volgen via NPO Radio 2 en radio2.nl. 


Bureau Kijk in de Vegte is een programma van KRO-NCRV en wordt elke zondagmiddag tussen 12:00 en 14:00 uitgezonden op NPO Radio 2.


Foto Schiphol (Wikipedia - Shirley de Jong)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.