Spring naar bijdragen

Auteurs van dit blog

Coen en Sander verhuizen radiostudio naar zolder

de redactie

178 weergaven

Radio 538-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga pakken de radiostudio in voor een bijzondere locatie-uitzending. Op donderdag 12 juli presenteert het duo ‘De Coen en Sander Show’ vanuit de zolderkamer van Coen zelf in Utrecht. De zolder van Coen, ook wel de ‘Swijnenstal’ genoemd, staat op de bucketlist van Coen en Sander en heeft een speciale betekenis. Coens radiodroom begon namelijk toen hij nog een 'Coentje' was en als klein jochie voor het eerst radio maakte op zolder.


Coen Swijnenberg: "Veel radiodromen zijn begonnen op zolder, zo ook die van mij!  Mijn droom is uitgekomen, maar ‘De Coen en Sander Show’ presenteren vanaf mijn eigen zolder staat bovenaan mijn bucketlist. Terug naar de basis: zolderradio op 538!"


Sander Lantinga: "Allemaal leuk en aardig hoor die zolder...maar voor mij staat vooral zijn geheime wc, waar ik na al die jaren nog steeds niet op mag zitten, bovenaan de bucketlist. Ik hoop dat ik die locatie kan afvinken volgende week!"


Eerder maakten Coen en Sander bucketlist-uitzendingen vanuit Schiphol, vanaf de set van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en de middenstip van de Johan Cruijff ArenA.


'De Coen en Sander Show' is elke maandag tot en met donderdag tussen 16:00 uur en 19.00:uur te horen op Radio 538. 0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


  • Blog reacties

    • Ik doelde inderdaad op 1993 ja. De Top 40 verhuisde naar 538 en de VOO starte met de Mega Top 50. Daar lijkt het nu weer aardig op.
    • Nee, het was 1978 ( 1 juni). Toen begon de TROS Top 50. Met Hemelvaart 1976 zette de TROS na 1, 75 jaar de Top 40 aan de kant en begon met de Europarade, geen nieuwe hitlijst, maar een optelsom van bestaande internationale hitlijsten (die daarmee wel iets anders bood dan de Nationale Hitparade op vrijdag en de Top 40 van de VOO).   Edwin Dit is dan weer een herhaling van zetten van de situatie in 1993/1994. Radio 3 was eindelijk een eenheid geworden en wilde dus maar 1 hitparade uitzenden. De VOO (elke zaterdag en doordeweeks van 17 tot 18 uur te horen) stemde ermee in de Top 40 in te ruilen voor de nieuwe lijst, die Mega Top 50 ging heten. Ook toen gingen juristen zich ermee bemoeien. Het leidde ertoe dat de VOO de Top 40 voorlopig bleef uitzenden, als vanouds van drie tot zes....alleen 's nachts. Toen het pleit op 3 eenmaal was beslecht in het voordeel van de Mega Top 50, ontstond er weer heibel tussen VOO en TROS, die de lijst beide wilden uitzenden. Uiteindelijk ging de VOO het doen en draaiden TROS-deejays Daniel en Martijn op zondag Wereldhits.   Na nog een jaar was er trouwens geen VOO meer.   Edwin  
    • https://www.nu.nl/media/5479769/stichting-top-40-bereid-juridische-stappen-als-radio-538-lijst-niet-uitzendt.html
    • Talpa gaat zelf een hitparade samenstellen.....Dát komt lekker betrouwbaar over...   1976, De Tros...?


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.