Spring naar bijdragen

Auteurs van dit blog

Coen en Sander verhuizen radiostudio naar zolder

de redactie

309 weergaven

Radio 538-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga pakken de radiostudio in voor een bijzondere locatie-uitzending. Op donderdag 12 juli presenteert het duo ‘De Coen en Sander Show’ vanuit de zolderkamer van Coen zelf in Utrecht. De zolder van Coen, ook wel de ‘Swijnenstal’ genoemd, staat op de bucketlist van Coen en Sander en heeft een speciale betekenis. Coens radiodroom begon namelijk toen hij nog een 'Coentje' was en als klein jochie voor het eerst radio maakte op zolder.


Coen Swijnenberg: "Veel radiodromen zijn begonnen op zolder, zo ook die van mij!  Mijn droom is uitgekomen, maar ‘De Coen en Sander Show’ presenteren vanaf mijn eigen zolder staat bovenaan mijn bucketlist. Terug naar de basis: zolderradio op 538!"


Sander Lantinga: "Allemaal leuk en aardig hoor die zolder...maar voor mij staat vooral zijn geheime wc, waar ik na al die jaren nog steeds niet op mag zitten, bovenaan de bucketlist. Ik hoop dat ik die locatie kan afvinken volgende week!"


Eerder maakten Coen en Sander bucketlist-uitzendingen vanuit Schiphol, vanaf de set van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en de middenstip van de Johan Cruijff ArenA.


'De Coen en Sander Show' is elke maandag tot en met donderdag tussen 16:00 uur en 19.00:uur te horen op Radio 538. 0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.