Jump to content

Sander de Heer maakt ochtendshow op Sublime


de redactie

640 views

Sander de Heer gaat de ochtendshow op Sublime maken. Hij presenteert vanaf 20 augustus iedere werkdag tussen 07:00 en 09:00 uur het programma Sublime Sunrise waar muziek, de dagelijkse actualiteit en bijzonder nieuws dat inspireert centraal staat.


Stefan Wayper, directeur van Sublime.: “We zijn enorm trots dat Sander ons Sublime-team komt versterken. Sander heeft met zijn ruime ervaring als presentator bij NPO Radio 2 en daarnaast als eindredacteur bij NPO 3FM en Qmusic een enorme bijdrage geleverd aan het geluid op de Nederlandse radio. Een schat aan ervaring die ons enorm gaat helpen met de verdere ontwikkeling van Sublime.”


Sander de Heer: “Toen ik voor het eerst bij Sublime binnenkwam, voelde ik direct de creatieve spirit. Een kleine en flexibele club is crossmediaal bezig met het vertellen van mooie en échte verhalen op het gebied van cultuur, ondernemen, klimaat en muziek. Het kriebelde bij mij al langer om weer zelf radio te gaan maken. Bij Sublime krijg ik daarnaast de ruimte om mee te kunnen denken over een sterk en bijzonder mediamerk.”

 

 


Foto: Sander de Heer (Sublime FM)

1 Comment


Recommended Comments

" Sunrise waar muziek, de dagelijkse actualiteit en bijzonder nieuws dat inspireert centraal staat."

 

-Voor de dagelijkse actualiteit en bijzonder nieuws dat inspireert centraal staat zijn er al genoeg andere radiostations en internet sites.-

 

 

"Stefan Wayper, directeur van Sublime.: “We zijn enorm trots dat Sander ons Sublime-team komt versterken."

 

-Ging in het verleden ook zo (ontzettend) goed een (gepresenteerde) ochtend show (met Bas Westerweel) op Sublime (FM), maar niet heus.-

 

 

"Een kleine en flexibele club is crossmediaal bezig met het vertellen van mooie en échte verhalen op het gebied van cultuur, ondernemen, klimaat"

 

- Ik heb helemaal geen zin om naar al dat (linkse) goedmens geleuter te luisteren.-

 

 

"en muziek"

 

-Doe (ook) eens wat aan het format (en slechte reclames), vooral overdag is het regelmatig niet te pruimen.-

 

 

 

 

Edited by Robin Westhof
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.