Spring naar bijdragen

SLAM! breidt YouTube strategie uit


de redactie

664 weergaven

Radiozender SLAM! breidt vanaf vandaag de YouTube kanalen uit en creëert daarmee ruimte voor nog meer exclusieve video content. De kanalen worden onderverdeeld in SLAM! - Radio, SLAM! - Music, SLAM!- Series en SLAM! - Juize.


SLAM! heeft met de huidige twee kanalen in korte tijd al meer dan een half miljoen abonnees. Om nog meer ruimte te creëren voor unieke video content, worden daar vanaf vandaag nog twee kanalen aan toegevoegd. 


SLAM! - Music
Eén van de nieuwe kanalen is SLAM! Music. Dit kanaal richt zich op de echte dance liefhebbers wereldwijd. Hier vind je de live sets van de beste DJ’s van dit moment. DJ-sets die ‘s avonds gedraaid worden in Club Ondersteboven, maar ook de sets van events zoals SLAM! Koningsdag en het Amsterdam Dance Event. Daarnaast komt hier ook speciale content voor de echte DJ/producer fanaten met formats als de SLAM! Studio Challenge, waarbij een producer een uur de tijd krijgt om een track te produceren. De voertaal hier is Engels en dit wordt dan ook het internationale kanaal van SLAM!


SLAM! – Series
Dit is vanaf nu het platform waar alle eigen formats van SLAM! worden geplaatst zoals Bram in de Buurt en het nieuwe format van Harm & Kees. Op dit kanaal staan de SLAM! personalities centraal.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.