Spring naar bijdragen

NPO Radio 2 lanceert ‘De Collecteweek’ en steunt hiermee KWF


de redactie

930 weergaven

NPO Radio 2 steunt van 3 tot en met 7 september de collecteweek van KWF Kankerbestrijding met de eerste editie van de NPO Radio 2 Collecteweek. De publieke radiozender vraagt dj’s en luisteraars hun grenzen te verleggen en uitzonderlijke prestaties te verrichten voor KWF.


NPO Radio 2-dj Rob Stenders doopt zijn programma Platenbonanza om tot Collectebonanza en maakt 24 uur per dag radio vanuit zijn huis in Almere. Tenminste, zolang er geld binnenkomt voor KWF. Ook Bart Arens, Wouter van der Goes en Frank van ‘t Hof dagen zichzelf uit met een challenge.


On air, op social media en via podcasts horen en zien de luisteraars van NPO Radio 2 vele ontroerende en inspirerende verhalen: “We staan als NPO Radio 2 een week lang stil bij de impact die kanker helaas nog steeds heeft op het leven van velen. Onze dj’s zetten zich vol overtuiging, samen met onze luisteraars, in tegen deze ziekte,” zegt Jan-Willem van Engelen, zendermanager van NPO Radio 2.


Dj’s
Frank van ’t Hof en Wouter van der Goes slaan de handen ineen en toeren met de rijdende Radio 2 Collectebus door het land met de uitdaging bij zoveel mogelijk huishoudens te collecteren. Hun streven is om aan te bellen bij 5000 voordeuren in gemeenten waar KWF hun hulp hard kan gebruiken.

 

Bart Arens gaat ‘Aan De Slag’ met uitdagingen van luisteraars. De dj leent zich uit, steekt zijn handen uit de mouwen en neemt waar nodig zijn bekende vrienden mee om bijzondere prestaties van anderen te ondersteunen.


Rob Stenders maakt 24 uur per dag radio vanuit zijn huis in Almere met zijn Collectebonanza. Dit doet hij zolang er geld binnenkomt op zijn actiepagina. Iedere 200 euro die gecollecteerd wordt op de pagina van Rob levert één uur radio op. Rob zijn uitzending is live te volgen via www.nporadio2.nl.


Timur Perlin gaat de diepte in tijdens zijn bezoeken aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Hij maakt een podcast serie van bijzondere gesprekken die hij voert met patiënten en familieleden in het ziekenhuis en volgt hen tijdens een behandeling, revalidatie en/of operatie.


De NPO Radio 2 Collecteweek; van 3 tot en met 7 september op NPO Radio 2, social media en www.nporadio2.nl/collecteweek.

 

Foto: Frank van ’t Hof en Wouter van der Goes (NPO Radio 2)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.