Spring naar bijdragen

Coen en Sander zoeken origineelste naam van Nederland


de redactie

691 weergaven

Het is weer tijd voor de leukste en vrolijkste competitie van het jaar: de Faamnaam. 538-dj’s Coen en Sander zijn daarvoor op zoek naar de gekste, mooiste en meest originele namen van Nederland. Of je nou Connie Hardeman, Ferry Brak, Wil Sneller of Cor ten Broek heet: alle opvallende namen zijn welkom. De zoektocht naar de origineelste naam van Nederland start vandaag. Coen en Sander maken op 29 oktober bekend welke luisteraar er met de titel vandoor gaat en de opvolger wordt van Chris Mus, Kenny Boeijen en Ferry Kuhlman.


Coen Swijnenberg: "We gaan weer een ode brengen aan alle bijzondere namen in Nederland. Ieder jaar blijven we ons weer verbazen over de hoeveelheid inzendingen. Zelfs buiten de verkiezing om ontvangen we ontzettend veel Faamnamen, de lijst wordt langer en langer!"


Sander Lantinga: "Als je zo’n leuke naam als Bente Bruin, Mario Netten of Loek Out hebt, dan verdien je het gewoon om in de spotlights gezet te worden. We zouden eigenlijk ook een prijs in het leven moeten roepen voor de ouders van deze Faamnaam-dragers, want wat een creativiteit komt er voorbij!"


Vanaf vandaag kunnen luisteraars namen van zichzelf of iemand anders aandragen via de site van 538. Op 22 oktober komt de shortlist online, waarna luisteraars een stem kunnen uitbrengen op hun favoriet. Op 29 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens ‘De Coen en Sander Show’ op Radio 538. Vorig jaar werd Chris Mus uitgeroepen tot Faamnaam, Bennie Goedman en Iet Sanders volgden op de tweede en derde plek. Kenny Boeijen won de competitie in 2017, Ferry Kuhlman in 2016.


‘De Coen en Sander Show’ is iedere maandag tot en met vrijdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur te horen op Radio 538. 


Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (foto Radio 538)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.