Jump to content

Tony Junior en Dee van der Zeeuw vakantiekracht op SLAM! 


de redactie

2,226 views

De herfstvakantie is in volle gang. Ook SLAM! dj Bram Krikke geniet van een lekker weekje vrij, maar Club Ondersteboven gaat in volle vaart door.

 
SLAM! dj Tom van der Weerd is van de partij en heeft op maandag en dinsdag Tony Junior gestrikt als sidekick. Tony was de afgelopen dagen niet te missen tijdens het Amsterdam Dance Event waar ook SLAM! van de partij was. Daarnaast neemt Dee van der Zeeuw, Youtube-ster en de ex van Enzo Knol, deze week plaats achter de mics bij SLAM!. Samen met Tom zal zij op woensdag en donderdag een duo vormen tijdens Club Ondersteboven.


Bram baalt, want ook deze week komen er toffe gasten over de vloer. Jahmil Dapaloe, beter bekend als Leafs, is een groot hiphop talent van Nederlandse bodem en komt dinsdag zijn nieuwe muziek laten horen. Op donderdag is het de beurt aan Steff da Campo, die over zijn nieuwe track met Snoop Dogg komt vertellen. Aan Tony en Dee de taak hen het hemd van het lijf te vragen. Maar zelf hebben ze ook genoeg te vertellen, zo is Dee met 1,2 miljoen volgers op Instagram een van de grootste influencers van ons land en heeft Tony natuurlijk genoeg meegemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event, waar ook SLAM! afgelopen weken volop mee in de weer was.


Zo stuurde SLAM! meer dan honderd luisteraars naar de beste ADE feestjes en verplaatste de SLAM! studio zich tijdelijk naar Amsterdam, waarvandaan 75 uur live uitzending van de MixMarathon XXL werd gemaakt. Meer dan vijftig 50 nationale- en internationale dj’s kwamen langs voor een heerlijke liveset. Kun je geen genoeg krijgen van ADE? Check dan het Play Music kanaal van SLAM! op Youtube en luister vrijdag de hele dag naar de SLAM! MixMarathon voor de beste livesets vanaf ADE. Met trots kijkt SLAM! terug op een zeer geslaagde week. Nu de maandag weer van start is draait het reguliere programma weer. 


Club Ondersteboven is dé afterparty van je dag die je avond op z’n kop zet! Jouw clubavond wordt aan elkaar gepraat door Tom van der Weerd en Bram Krikke. Ze nodigen artiesten uit de hiphop- en dancewereld uit en houden je op de hoogte van het laatste nieuws. Bekende en onbekende Nederlanders uit de sport- en online wereld komen chillen en presenteren met Tom & Bram mee en er komt veel nieuwe muziek voorbij. 


Club Ondersteboven is iedere maandag tot en met donderdag tussen 19:00 en 22:00 uur te beluisteren op SLAM! radio en vanaf 20:00 uur te zien via SLAM!TV. In dit programma staat de driehoek tussen artiesten, luisteraars en de dj's van SLAM! centraal.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.