Spring naar bijdragen

Chantal Quak stopt met Dwars door Rijnmond


de redactie

1068 weergaven

Chantal Quak gaat stoppen met het presenteren van Dwars door Rijnmond. De radio DJ presenteert het programma op vrijdag 16 november van 10:00 uur tot 13:00 uur voor het laatst. Vanaf 19 november zal Herman Vriend tijdelijk haar plaats overnemen.


De eerste uitzending van Dwars door Rijnmond op Radio Rijnmond dateert van 7 september 2009, waarna Chantal de luisteraars meer dan negen jaar op haar typische eigen wijze heeft vermaakt. Zelf geeft ze aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging: "Ik stop met het maken van radio omdat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. In de afgelopen jaren is er bijna niets wat ik niet gedaan heb, van presenteren op de fiets tot aan radio maken vanuit een tram". Tijdens haar laatste uitzending zal ze rijdend door de regio Rijnmond terugblikken op deze jaren.


Lifestyle-verslaggever
Chantal verruilt de radiostudio voor een nieuwe rol als lifestyle-verslaggever bij RTV Rijnmond, waarin ze het publiek op de hoogte gaat brengen van alles wat het leven de moeite waard maakt. "Ik ga mij nu toeleggen op het maken van items over alles wat met lifestyle te maken heeft, zoals mode, shopping, trends en lekker eten. Op deze manier ben ik nog te zien en te horen via de kanalen van RTV Rijnmond. De luisteraars zijn dus voorlopig nog niet van mij af.", aldus Quak.


Dwars door Rijnmond
Dwars door Rijnmond is elke werkdag te horen tussen 10:00 uur en 13:00 uur. Het programma wisselt lekkere muziek af met mooie winacties en het laatste nieuws uit de regio. Herman Vriend verzorgt vanaf maandag 19 november de presentatie van Dwars door Rijnmond.


Vanaf vandaag is het mogelijk om Chantal te bedanken via een spraakmemo op WhatsApp. Dit kan door in de RTV Rijnmond app te klikken op ‘nieuwstip doorgeven’ en de optie WhatsApp te selecteren. Neem vervolgens een spraakmemo op en stuur deze in. Een selectie van deze fragmenten wordt tijdens de laatste uitzending van Chantal afgespeeld in de uitzending.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.