Spring naar bijdragen

Jack Pot heeft Faamnaam 2018


de redactie

1414 weergaven

Jack Pot valt met zijn neus in de prijzen en gaat er met de hoofdprijs vandoor. Zijn opvallende naam is door de luisteraars van ‘De Coen en Sander Show’ uitgeroepen tot Faamnaam van het jaar. 538-dj’s Coen en Sander startten drie weken geleden hun jaarlijkse zoektocht naar de origineelste naam van Nederland en dat leverde een langere lijst dan óóit aan Faamnamen op. Na Jack Pot volgen Adrianus Bleeker en Klaar Wakker op de verdiende tweede en derde plek.


Jack Pot kon zelf helaas niet aanwezig zijn in de studio, omdat hij in Spanje woont, maar reageerde verrast aan de telefoon: “Hartstikke leuk, ik had het niet verwacht. Ik zit al mijn hele leven op de jackpot te wachten en doe ook elke week mee voor de jackpot.”


Sander Lantinga: “Met zo’n naam ben je natuurlijk altijd een winnaar. Het kon ook bijna niet anders dan dat Jack Pot de hoofdprijs in de wacht zou slepen! We zouden ook graag nog een eervolle vermelding willen doen voor Pieter Pik – Zaadhandel. Helaas is meneer Pik overleden, dus hij mocht niet mee doen om de prijzen.”


Coen Swijnenberg: “Wauw! Dit was écht de leukste editie ooit van de Faamnaam-competitie. Niet alleen de inzendingen waren leuk, maar ook de gesprekken die we hadden met de genomineerden. We vragen ons toch weer ieder jaar af waar alle namen vandaan komen, er komt gewoon geen einde aan! Grote shout out ook naar alle andere mooie, gekke en bijzondere namen als Joska Bouter en Sjef Kock die zeker ook een plek in de spotlight verdienen!”


De Top 5 is als volgt:
1. Jack Pot
2. Adrianus Bleeker
3. Klaar Wakker
4. Hilbrand Baar
5. Riet Suiker


Jack Pot is de opvolger van Chris Mus, die er in 2017 vandoor ging met de Faamnaam van het jaar. Eerder kregen Kenny Boeijen en Ferry Kuhlman deze eervolle titel. Op de Faamnaam-site is de complete uitslag van de competitie te vinden.


‘De Coen en Sander Show’ is iedere maandag tot en met donderdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 538. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.