Spring naar bijdragen

Team 538 ochtendshow compleet


de redactie

1550 weergaven

Frank Dane presenteert vanaf het nieuwe jaar de ochtendshow op 538 samen met Jelte van der Goot, Hannelore Zwitserlood en Jelmer Gussinklo. Eerder werd bekend dat nieuwslezer Henk Blok het laatste nieuws verzorgt in de '538 Ochtendshow met Frank Dane'. Dit maakte Frank zojuist bekend in 'De Coen en Sander Show', waar hij de luisteraars alvast liet kennismaken met zijn nieuwe team.


Frank Dane: "Opeens is januari 2019 heel dichtbij en daarom is het tijd om te onthullen wie er vanaf het nieuwe jaar naast me gaan aanschuiven. Dat ik iedere ochtend met Henk, Jelte, Hannelore en Jelmer de show mag gaan presenteren...wauw! Ik sta echt te trappelen om te beginnen, laat maar komen!"

 
Jelte van der Goot was naast Frank Dane al vijf jaar te horen in de 'Frank & Vrijdag Show' en is onderdeel van het team van 'Evers Staat Op'. Hannelore Zwitserlood verzorgde tot augustus 2017 het nieuws tijdens 'De Coen en Sander Show' op 538 en keert vanaf januari terug in een nieuwe rol. Jelmer Gussinklo werkt al geruime tijd achter de schermen voor het lunchprogramma van Frank Dane en maakt het team van de '538 Ochtendshow met Frank Dane' compleet.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.