Spring naar bijdragen

Radio Veronica lanceert nieuwe website


de redactie

808 weergaven

Radio Veronica heeft sinds vandaag een nieuwe website die mede door de wensen en behoeften van luisteraars tot stand is gekomen. Door verschillende prototypen van de site voor te leggen aan luisteraars en alle meningen in kaart te brengen, heeft het muziekstation nieuwe functionaliteiten kunnen ontwikkelen, waaronder een prominente radioplayer. Hierdoor heeft de nieuwe website meer rust en overzicht, maar wel een duidelijk Radio Veronica-gevoel.


De Veronica site is mobile first ontworpen waardoor deze, naast het gebruik via desktop en tablet, ook geschikt is voor gebruik via smartphone. In alle gevallen ligt de focus op de radioplayer. Deze is altijd in beeld en kan ten alle tijden geactiveerd worden waardoor luisteraars overal kunnen luisteren naar hun favoriete muziek.

 
Door de nieuwe structuur is de nieuwe website veel gebruiksvriendelijker geworden. Nummers die recent op de radio te horen waren zijn eenvoudig terug te zoeken met de uitgebreide trackinformatie in de webplayer. Het raadplegen van hitlijsten is makkelijker gemaakt en informatie is snel terug te vinden via het nieuwe menu en de nieuwe zoekfunctie. Bovendien is het vanaf vandaag ook mogelijk om radioshows terug te luisteren.
 

De nieuwe site is door Radio Veronica ontwikkeld in samenwerking met Hike One en Levi9.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.